Jakieś takie, pfuuu, pfeee, bez wyrazu, bez emocji... :D Wystarczająco konstruktywnie???
A tak poważnie, podoba mi się to pustkowie z małym człowieczkiem na środku, który wygląda jak plastikowy pamperek :) Fajowe!
Wersja do druku
w 19 dał bym mniej białej tafli a osobę umieścił raczej mocno po prawej. Zapraszam do mnie do oceny moich ostatnich 4 zdjęć, bardzo zależy mi na opinii.
22 - Wiadukt kolejowy.
Konstruktywnie proszę. :grin:
Cześć fotka fajna -podoba mi się przyjemnie się ogląda Mz do niczego nie można się doczepić
Powiem tak jeszcze nie potrafię robić takich zdjęć:wink: Zawsze wydaje mi się że coś tam mogło być lepiej twój kadr naprawdę mi się podoba
jak miałbym sie przyczepić do twojego ostatniego zdjęcia to może....................przesunął bym kamień ten po prawej stronie na dole:)
18 i 19 fajne. W 18 - czerwony robalek przeszkadza. W 19 mi pasuje kadr centralny.
21- bałagan.
22 mi się podoba, wyczuwalna jest jakaś taka lekkość mimo że konkstrukacja ciężka :)
22- ładnie wszystkie linie sie zbiegają w dali. Elegancko skomponowany. Podszedłbym do tematu raz jeszcze i aby odczyścić trochę burzace harmonię zakrzaczone boki ująłbym wiadukt w pionowym kadrze pozostawiając sam metal.
I jeszcze, żeby szyny wychodziły z dolnych rogów zdjęcia a przewód trakcyjny dokładnie w środku górnej krawędzi :roll:
Za Wiejo i helmuthem. A od siebie to zmieniłabym jeszcze obróbkę. Czy to hdr? Trochę mi przeszkadza ta poświata na niebie bijąca od wiaduktu.
Ale generalnie zdjęcie się podoba, moje słowa to tylko w ramach czepiania się :wink: :)
Dziękuję za wypowiedzi są naprawdę ważne dla mnie.
Tak 22 to HDR :)
Pozdrawiam.
22 bardzo ładnie :) podobają mi sie twoje zdjęcia chociaż nie jestem zwolenniczką HDR bardziej lubie "zdjęcia z duszą" ale jest OK :) PZD
No widzisz, wydaje mi się, że przez to, że to zdjęcie jest hdr'em to zasługuje tym bardziej na uznanie, bo jest to hdr nieprzegięty i naprawdę - gdyby nie to niebo, o którym pisałam wcześniej, nic nie wskazywałoby na to. A to jest duża umiejętność rozszerzyć zakres tonalny zdjęcia tak, żeby nie było to oczywiste. Sądząc m.in. po trawie, wołane z jednego rawa, tak?
Też próbuję HDR ale takiego jeszcze nie udało mi się stworzyć (takiego "nieprzegiętego") masz talent:wink:
23 - Impresje
24 - Stary "Nowy" Młyn
24- leci z lewej trochę w dół?
Podoba mi się, trochę ciemne, ale fajne.
Specjalnie dla..
..on już wie dla kogo.
Większy, plik..
noooooooooooooo i jest różnica jak cholera!!!!! a pewnie jakbyś jeszcze większą wstawił to byłoby super...jak ta kompresja zjada zdjęcia.... a teraz jest o dwa nieba lepiej niż na początku- dla mnie zdjątko musi mieć w psie 800 na 600 i okolo 300-350 kb żeby nie byłoby widać jako takich różnic....:)) pozdrawiam
23- zamiar nie pokrył sie z zdjęciem. 24- widok, przez rozbite szybki okienka, jego różnorodność w poszczególnych segmentach sprawia, że jest ciekawe. Staliniec w HDR nabrał uroku.
25 - "Więc chodź pomaluj mój świat,
Na żółto i na niebiesko"
Pozdrawiam. :grin:
no prosz artyst mamy:wink:
Czy tylko mnie od razu skojarzyło się to Andym Warholem? :wink:
Ale bardzo ładny kolorowy kiatuszek ... Na ścianie mogłabym sobie powiesić w przyszyłm studio :D
26 - Cegła, cegle nie równa..
Pozdrawiam!
Nie można. Można tylko prościej ;)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Acha i to nie jest wsumie ściana a prześwit pod wiaduktem kolejowym ;)
fotograf z duszą artysty... no no ładnie:) fajniutkie to zdjecie kwiatuszka
27 - Zapomniane zakłady Taboru Kolejowego.
28 - Budynek na terenie PKP.
No nie :lol: taie ze mnie fotograf jak z kaczej du.. trąbka :grin: Artysta również ;P[/QUOTE]
każdy z nas ma cos w sobie z artysty:)
28-spoo fotka, widac na niej jak nasze PKP upada:)