Idealnie mieć nie będziesz.
W E-30 od 8 s.
Wersja do druku
pytanie tylko co można jeszcze zrobić - oprócz zmiany temperatury barw LCD - żeby tą sytuację poprawić? no chyba, że są jakieś zaawansowane możliwości ustawień wyświetlacza, o których nie wiem ;)
chciałbym mieć przynajmniej tak jak w e-410, wtedy takich przekałamań nie odczuwałem
rzeczywiście w E-P1 redukcja włącza się również od osmiu sekund tyle że przy 6sciu mam już 6eść hotówCytat:
W E-30 od 8 s.
Pewnie tak , na początk uwątku o E-P1 taki był odbiór pierwszych użytkowików, ale na pocieszenie , możesz poczytać jak inni mają gorzej:
http://www.optyczne.pl/110.2-Test_ap...nalność.html
zrobiłem mapowanie i prawdę mówiąc jestem trochę zawiedziony.. co prawda znikł problem z hotami przy krótkich czasach ale reszta zaczyna już powoli wyłazić przy 0,5sek.. przy 6sek są już dość widoczne a auto redukcja włącza się dopiero przy 8sek :|
jakoś to mnie nie pociesza ;)
I wcale się nie dziwie - jeszcze takie pytanie czy wszystko masz wybrane podobnie jak w 410 czy na kole trybów tam gdzie : M, S, A, P i programy tematyczne, ustawione masz to samo na E410 i na E-P1 , może w E-P1 jest wybrany , któryś z trybów artystycznych- musisz to wszystko dokładnie sprawdzić, E-P1 miałem (zaraz gdy wyszedł na rynek) tylko 2 godziny do testów i jakoś dramatycznie wyświetlacz nie utkwił mi w głowie , więc dociekam.
I pytanie - kupiłeś 2 tygodnie temu w Jokerze- czy poinformowali , że do końca marca jest promocja Olympusa i
dostaniesz lampę gratis?
nie jestem w stanie tego dokładnie sprawdzić, gdyż e-410 przekazałem bratu z całą pewnością moge jednak stwierdzić, że nie mam włączonych żadnych filtrów w e-p1 :)
sam się doinformowałem :) ze względu jednak, że przez ostatnie dni ciągle walczyłem o wymiane aparatu nie wysłałem jeszcze wymaganych dokumentówCytat:
I pytanie - kupiłeś 2 tygodnie temu w Jokerze- czy poinformowali , że do końca marca jest promocja Olympusa i
dostaniesz lampę gratis?