-
Odp: Streety i nagie kobity
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Streeterki nie porzucam. Jakoś mnie tak ta te bohomazaje wzięło ostatnio. Tymczasem ulicznik bez kombinowania:
59
Bardzo fajne, de facto, ujęcie. Ja to u Ciebie wolę widzieć na zmianę: street, fix, street, fix...
Pozdr
-
ostatnie kapitalne
a ostatnia sFIXowana seria do mnie nie trafiła :)
za to te wcześniejsze już jak najbardziej tak :)
dlatego ja również
Cytat:
Zamieszczone przez barmichal76
u Ciebie wolę widzieć na zmianę: street, fix, street, fix...
-
Tak zatem będę robił - na zmianę fiksy i normalne foty. Tymczasem portret mojego nienachalnie przystojnego serdecznego przyjaciela Tomasza.
61
-
Ladne oczka ma ten Twoj przyjaciel.Ale chyba wystraszony,bo lapki rozcapierza i pazurki wystawia.
-
Dziękuję za odwiedziny. Kolejna wrzuta:
62
63
64
-
62 mi się podoba. Na pozostałych dwóch za dużo wszystkiego.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
62 mi się podoba. Na pozostałych dwóch za dużo wszystkiego.
Gadasz... 64 też bardzo fajne. 62 również mi się podoba choć za fixami nie przepadam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Gadasz... 64 też bardzo fajne. 62 również mi się podoba choć za fixami nie przepadam.
Ciekawe czy gość z 64, płaci prawa autorskie Hannie i Barbarze ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ciekawe czy gość z 64, płaci prawa autorskie Hannie i Barbarze ;)
Gadałem z nim i twierdzi, że płaci tylko Barbarze. Hannę olewa.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Gadałem z nim i twierdzi, że płaci tylko Barbarze. Hannę olewa.
Hanna ostatnio w niełaskę popadła, ale cóż.
-
Czołem Kudłaczu ;) Z ostatniej wrzuty 62 iz maj fejwarit pikcza :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Hanna ostatnio w niełaskę popadła, ale cóż.
Nie w niełaskę tylko w kartony :-P
-
Czołem Misiek!
Rozpieprzok 62
streetek 63
Fajne.
---------- Post dodany o 12:03 ---------- Poprzedni post był o 12:02 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Nie w niełaskę tylko w kartony :-P
Cartoony to pryszcz, Networki ja dobiły.
-
Kolejna wrzuta. Skończyły mi się fiksy, muszę coś w sobotę napstrykać.
65
66
67
68
-
Tomasz z kotkiem rzondzi :mrgreen:
-
Z ostatnich najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 63. Ostatnia seria też fajna i straszna zarazem ;-) Generalnie podobają mi się te "normalne" zdjęcia, te zakrecone zupełnie mi nie podchodzą. Pozdrawiam.
-
66. Gdzie tak kasę rozdają na ulicy?
67 i 68. Portrety z kociakiem przeurocze. Mam nadzieję, że kotkowi nic się nie stało?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Tomasz z kotkiem rzondzi :mrgreen:
Na ostatnich dwóch zdjęciach pokazałem innego mojego serdecznego kolegę. Idealny model. Kiedyś zagaiłem do niego:
- Stary, mam zaj...sty pomysł na fotę. Wysmaruję Ci japę olejem kujawskim i posypię mąką.
Kolega po 0,05 sek. namysłu odpowiedział:
- Dobra.
Poniżej efekt naszej współpracy. Nie numeruję, bo już pokazywałem tę fotę.
---------- Post dodany o 10:13 ---------- Poprzedni post był o 10:12 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
lookee
66. Gdzie tak kasę rozdają na ulicy?
67 i 68. Portrety z kociakiem przeurocze. Mam nadzieję, że kotkowi nic się nie stało?
Plac Imbramowski w Krk. Kotek przeżył, ale po tej sesji nie wiedzieć czemu uciekał przed nami.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Na ostatnich dwóch zdjęciach pokazałem innego mojego serdecznego kolegę. Idealny model. Kiedyś zagaiłem do niego:
Yyyyyhhhh, faktycznie :oops:
BTW, 68 już widziłam gdzieś. Tylko nie weim czy na forum czy też w poczekalni ;)
-
Z ostatniej wrzutki parzyste mi się podobają. No, jak w Krakowie płacą za zrobienie streeta, to się przenoszę :)
Co do 68 to słyszałem, że koty potrafią długo pamiętać. Ja bym na waszym miejscu ostrożny teraz był...
Pozdr
-
Na początku nie mogłem załapać o Ci chodzi z tą fixografią. Dopiero wróciłem tu po raz kolejny i zaskoczyłem. Dożyliśmy czasów gdzie uścisk kobiety przez nieznajomego to próba gwałtu, zwrócenie pracownikowi uwagi, że naraził firmę na straty to mobbing. Z foto jest jeszcze gorzej. Zdjęcie na plaży dziecka w topless to pedofilia, a leżącego żula na środku jezdni to napaść na jego wizerunek. Teraz rozumiem uzasadnienie fixografii :-) Tymbardziej, że w rękach RC ta dziedzina ma przysłośc.
Nie kryje, że 53 zrobiło na mnie wrażenie. Zjawisko coraz bardziej powszechne dlatego nie zauważalne...
Czekam na "cdn"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
Dożyliśmy czasów gdzie uścisk kobiety przez nieznajomego to próba gwałtu.
Jeśli facet spotyka nieznajomą kobietę i od razy pcha się do "uścisku" to oczywiście nie oznacza, że jest nie panującym nad podstawowymi odruchami popaprańcem, a kobiecie, oczywiście, nie pozostaje nic innego jak pojednawczy chichot. Współczuje kobietom, z którymi masz kontakt (tym bardziej - jesli jesteś ich szefem).
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
Zdjęcie (...) leżącego żula na środku jezdni to napaść na jego wizerunek.
Rozumiem, że "żul" z definicji należy do kategorii podludzi i można z nim robić wszystko. A może pójść dalej i zdjęcia z cyklu "żul śpiący na ulicy" umieszczać w kategorii "zwierzęta"? Biorąc pod uwagę Twoje zacięcie do wyrafinowanej, filozoficznej aforystyki podejrzewam, że masz jeszcze bardziej radykalne pomysły na "rozwiązanie kwestii żulowskiej".
-
68 kapitalne
w ogóle te z kociakiem - urocze
-
68. bardzo fajne. Teraz rozumiem zwrot "koteczek tak fajny że aż by się go chciało zjeść" ;-)
PS.
Pozostałe też git. Skąd takie stare radyjko mieliście ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
- Stary, mam zaj...sty pomysł na fotę. Wysmaruję Ci japę olejem kujawskim i posypię mąką.
- Dobra.
---------- Post dodany o 10:13 ---------- Poprzedni post był o 10:12 ----------
Plac Imbramowski w Krk. Kotek przeżył, ale po tej sesji nie wiedzieć czemu uciekał przed nami.
Opowiedz jak się to potem zmywało...
Tym bardziej po tej wrzucie starej nowej foty brakuje mi starego dobrego streetera Czarnego. Ten Garbaty to często nie to, brakuje mi tych smaczków i inne są teraz pomysły na foty....
Poszło do FM, ode mnie.
-
Dzięki za odwiedziny. Kolejna wrzuta:
69
70
71
-
69 świetnie koresponduje z 70 :)
A i 71 ładne kompozycyjnie.
Pozdr
-
-
A na mnie największe wrażenie robią przedstawiciele bohemy krakowskiej na zdjęciu 70.
Szczególnie przenikliwe spojrzenie damy.
Świetne zdjęcie!
-
fiboxyhomazaje wciaz fajne
a to z koniem (59), to czym robione?
pzdryn
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
- Dobra.
Fota "mączna" i "kotowa" świetna i po raz któryś tam, do nich wracam.
-
Rafał jak robisz takie zdjęcie jak 70...ludzie się nie burzą?
-
ufff, a raczech och... prawie cały wątek za mną... troszkę czasowo zeszło... ale przy takiej ilości zdjęć bdb, świetnych i do tego ciekawych to trudno po łebkach przelecieć... Komenty też niektóre (duuużo) warte czytania. Moje szczere gratulacje teraz będę już na bierząco... daję sobie wątek do subskrypcji :)
Foty jak to Saboor określił kotowe super są, mączna również. Z ostatnich 71 sie podoba, taki klimat lat 70 jakby.
pozdrawiam :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ehosonda
bohomazaje wciaz fajne
a to z koniem (59), to czym robione?
Kompakt Panasonic Lx3.
---------- Post dodany o 16:46 ---------- Poprzedni post był o 16:42 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Johny_85
Rafał jak robisz takie zdjęcie jak 70...ludzie się nie burzą?
Nie burzą się, bo nie widzą, że robię fotę. Strzał z biorda plus cichy aparat.
---------- Post dodany o 16:47 ---------- Poprzedni post był o 16:46 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
ufff, a raczech och... prawie cały wątek za mną... troszkę czasowo zeszło...
Masz zdrowie. Ale jako, że połechtałeś moją próżność to walę z plusowego działa w Twoją reputację.
Edit: Będziesz musiał poczekać, bo automat nie puszcze plusów. Za dużo ich ostatnio dałem.
-
Ty tak poważnie piszesz....?
Ja kiedyś strzeliłem portret na rynku w Krakowie w czasie pochodu juwenaliowego...to koleś mnie gonił :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Johny_85
Ty tak poważnie piszesz....?
Ja kiedyś strzeliłem portret na rynku w Krakowie w czasie pochodu juwenaliowego...to koleś mnie gonił :D
Śmiertelnie poważnie. Robię streety od lat i jeszcze nigdy nie miałem żadnej niesympatycznej sytuacji. Mam taki sposób na streety, że robię szerokim kątem, co zmusza do podejścia na 1-2 metry.
Kiedyś waliłem z bliska lustrzanką na szerokim, co jest lekkim hardcorem. Duży chłopak jestem i pewnie dlatego nikt mi wtedy nie dał po mordzie. Kompaktem to zupełnie bezstresowa robota.
Kwestia wprawy.
-
Muszę popracować nad tym.
Świetne streety z naszego miasta ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Johny_85
Muszę popracować nad tym.
Świetne streety z naszego miasta ;)
Jak się ociepli to możemy się przy jakiejś sobocie ustawić na pifko*. W 5 minut Ci wszystko pokażę, proste to jak melodia ludowa.
* Od razu zastrzegam, żem heteryk aż do bólu. ;)
-
-
też się kiedyś zastanawiałam nad tym :)
jak to robione ;)
z ostatniej wrzuty 69 mi się podoba bardzo
71 też delikatne fajne...
a 70 to taki typowy Twój dobry street :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Tak zatem będę robił - na zmianę fiksy i normalne foty. Tymczasem portret mojego nienachalnie przystojnego serdecznego przyjaciela Tomasza.
61
Już chciałam zauważyć, że "nienachalnie przystojny" Tomasz z kociakiem czaruje urodą duszy, a tu masz: kolejne foty rozwiały moje złudzenia...:lol:
Świetne.