Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
W ferworze dyskusji i niewidocznie dla innych tworzy się powoli lista "dystrybutorów" kalendarza. Pozwolisz, że po szczegóły odeślę do pierwszego posta, gdzie pisałem o dystrybucji.
To moze ja rozprowadze po polnocnych a Helmut po poludniowych Niemczech??Granice ustalimy jak bracia Aldi:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Zażenowanym niestety można być w tym wątku wyłącznie Twoim trolingiem nyny. amen
Mozesz to nazywac trolowaniem Twoje prawo.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Nyny, napisałeś swoje wątpliwości. Wyraziłeś niezadowolenie. Przyjąłem i zapisałem uwagę w notesie przy temacie OC. Ale pisanie złośliwości nie jest sposobem na dyskusje, a tym bardziej przekonanie mnie czy innych do pomysłu rezygnacji z dyskutowanego obostrzenia.
Do regulaminu nic nie mam - tak dla jasnosci, jedynie to do zasadnosci brandingu...
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
To moze ja rozprowadze po polnocnych a Helmut po poludniowych Niemczech??Granice ustalimy jak bracia Aldi:mrgreen::mrgreen:
:D.
Jak będą jeszcze inni klubowicze chętni na kalendarz (na razie po jednej sztuce na osobę) za naszą zachodnią granicą, którzy mieszkają w pobliżu Ciebie lub Helmutha to będzie powód do pomyślenia nad pakietem, który rozprowadzilibyście na miejscu. A na razie wysyłkę za granice mamy ustaloną i zapisaną jako płatną, niestety.
Generalnie, na kalendarze jeszcze nie przyjmuje zapisów. Ale widać, że jest już zapotrzebowanie ;). Razem z konkursami w kategoriach dołączę formularz zamówienia kalendarza.
@ Nyny - odnosze wrażenie że im więcej krytyki i zażenowania z Twych ust pada tym więcej ludzi którzy juz mają tego pomalutku dość, stąd pojecia trolling. Może krzywdzące ale jakoś tak zaczynasz byc odbierany... Że co by się nie działo, zawsze nadejdzie moemnt kiedy pojawi się Nyny i napisze ze cos jest do du...
Jest przedsięwzięcie jest regulamin. Podoba się startujesz, nie podoba się nie startujesz. Do BBC Wildlife Photographer of the Year - też piszesz, że regulamin krzywdzi sporą część posiadaczy sprzętu bo jest limit Mpix wymóg RAW oraz coby zwierz był dziki i nie w zagrodzie... ??? a to blokuje innych i proponujesz im, że konkurs powinien sie nazywać BBC Wildlife Photographer only with 8 mpix DSLR Camera of the Year,
Ja wiem, że lepiej by było na pewno gdyby było jak proponujesz, że pod uwagę bierzemy tylko aparaty z firmowym paskiem a te z rzemykiem, nieoryginalnymi paskami albo paskami bez napisu OLYMPUS nie biorą udziału. Ale Twą propozycje postaramy się wdrożyć następnym razem. Teraz już za późno, choć zapisałem sugestię i w zasadzie nie polemizuję. Widać że przemyślana i światła rada...
Cytat:
Zamieszczone przez
dobas
@ Nyny - odnosze wrażenie że im więcej krytyki i zażenowania z Twych ust pada tym więcej ludzi którzy juz mają tego pomalutku dość, stąd pojecia trolling. Może krzywdzące ale jakoś tak zaczynasz byc odbierany... Że co by się nie działo, zawsze nadejdzie moemnt kiedy pojawi się Nyny i napisze ze cos jest do du...
Jest przedsięwzięcie jest regulamin. Podoba się startujesz, nie podoba się nie startujesz. Do BBC Wildlife Photographer of the Year - też piszesz, że regulamin krzywdzi sporą część posiadaczy sprzętu bo jest limit Mpix wymóg RAW oraz coby zwierz był dziki i nie w zagrodzie... ??? a to blokuje innych i proponujesz im, że konkurs powinien sie nazywać BBC Wildlife Photographer only with 8 mpix DSLR Camera of the Year,
Ja wiem, że lepiej by było na pewno gdyby było jak proponujesz, że pod uwagę bierzemy tylko aparaty z firmowym paskiem a te z rzemykiem, nieoryginalnymi paskami albo paskami bez napisu OLYMPUS nie biorą udziału. Ale Twą propozycje postaramy się wdrożyć następnym razem. Teraz już za późno, choć zapisałem sugestię i w zasadzie nie polemizuję. Widać że przemyślana i światła rada...
Ręce opadają , niezależnie od słuszności niektórych postulatów userów, jak tak po każdej nowej propozycji będzie taka zadyma, to adminom odechce się wkrótce proponować cokolwiek i kiedykolwiek.
Cytat:
Zamieszczone przez
dobas
Moze tylko ja mam cohones by drazyc niewygodne tematy?
Cytat:
Zamieszczone przez
dobas
Akurat to nie jest dobry przyklad.
Robienie jako podmiot konkursu o konkretnych zasadach dla podmiotow trzecich to normalna rzecz.
Jednak w naszym wypadku to zupelnie inny rodzaj problemu jak juz pisalem wczesniej.
Nie mam zamiaru drazyc dalej tego tematu, zyczac wszystkim zainteresowanym milej zabawy i sukcesow:)
Cytat:
Zamieszczone przez
dobas
Nastepnym razem zadbajcie o backup bazy zeby bylo zapamietane, ze nie o firmowe paski chodzilo :p
pozdro
EDIT: Jesli dobrze zrozumialem, rowniez mi przysluguje prawo do jednego kalendarza, to prosze taki kalendarz z mojej puli przeznaczyc na styczniowa aukcje dla WOSPu.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ręce opadają , niezależnie od słuszności niektórych postulatów userów, jak tak po każdej nowej propozycji będzie taka zadyma, to adminom odechce się wkrótce proponować cokolwiek i kiedykolwiek.
Nie ma zadymy, żadnej . Po prostu jednemu, wielu z nas coś tam tłumaczy........> jednemu. ......"... A planety, szaleją, szaleją, sie śmieją, sie śmieją........"
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Tak sądzę !! Nic innego nie biorę pod uwagę i nie przypuszczam aby było inaczej...
Proponuje jednak nie rozwlekać wątku na boki juz więcej i nie proponować rozwiązań w rodzaju "tylko zdjęcia z aparatów z firmowym paskiem " trzymajmy się tematu. Ok ?
Jest za darmo ? Jest! Ktoś inny to robi? Robi! Wybrzydzać można.
Dziękuje za cenne uwagi. Będą pomocne przy kolejnych pomysłach.
Pewien zarys kategorii, które znajdą się w kalendarzu, powoli zaczyna się wyłaniać z głosowania. Proponuje by energię z dyskusji przenieść na przegląd własnych kolekcji. Można zgłosić 4 zdjęcia, po jednym na kategorie.
---------- Post dodany o 08:11 ---------- Poprzedni post był o 07:09 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Drąż. Jestem przygotowany do dyskusji. Wiem co mam opracowane, zaklepane i niezmienne. W jakich kwestiach mogę być elastyczny i gdzie zastąpić moje pomysły, fajnymi pomysłami klubowiczów.
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Nastepnym razem zadbajcie o backup bazy zeby bylo zapamietane, ze nie o firmowe paski chodzilo :p
Ok ;p.
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
EDIT: Jesli dobrze zrozumialem, rowniez mi przysluguje prawo do jednego kalendarza, to prosze taki kalendarz z mojej puli przeznaczyc na styczniowa aukcje dla WOSPu.
Jeśli zamówisz (bo nie ma automatycznych przydziałów) będziesz mógł to sam uczynić. Ale poza tym fajny pomysł :). Jak produkcja dojdzie do skutku podrzucę temat. Nie omieszkam przypomnieć, że pomysł wyszedł od Ciebie.