Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Jak już ustalicie o co chodzi dajcie znać jaki pomysł mam sobie zapisać.
Nyny, wróć do postu nr 49. Jest w nim moja odpowiedź na podobną sugestię Mirka. Cytuję:
W tej edycji kalendarza będą zdjęcia z aparatów Olympus. Przepraszam, że tak dobitnie o tym pisze, ale chciałbym by było jasne, że nie jest to dyskusja programowa, co ewentualnie i jak zrobimy. Temat przed dzisiejszym ogłoszeniem z gronem moderatorów (i nie tylko) rozważałem i dyskutowałem w różnych wariantach od marca kiedy dostał akceptacje i wsparcie. Pewne pomysły przyjmuję i zapisuje. Dopuszczam pewną elastyczność (propozycja Krakmana by zrobić po stronie klubu CMYK 300 dpi dla 40x30). Ale pewnych zasad muszę się trzymać jako niezmiennych by nie zepsuć projektu. Nic tak nie psuje projektu, jak zmiana założeń w trakcie realizacji.
Nooooo! i może malkontenci w ilości jeden już przestaną bo mamy klarowność oczywistą.!
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Jak już ustalicie o co chodzi dajcie znać jaki pomysł mam sobie zapisać.
Nyny, wróć do postu nr 49. Jest w nim moja odpowiedź na podobną sugestię Mirka. Cytuję:
W tej edycji kalendarza będą zdjęcia z aparatów Olympus. Przepraszam, że tak dobitnie o tym pisze, ale chciałbym by było jasne, że nie jest to dyskusja programowa, co ewentualnie i jak zrobimy. Temat przed dzisiejszym ogłoszeniem z gronem moderatorów (i nie tylko) rozważałem i dyskutowałem w różnych wariantach od marca kiedy dostał akceptacje i wsparcie. Pewne pomysły przyjmuję i zapisuje. Dopuszczam pewną elastyczność (propozycja Krakmana by zrobić po stronie klubu CMYK 300 dpi dla 40x30). Ale pewnych zasad muszę się trzymać jako niezmiennych by nie zepsuć projektu. Nic tak nie psuje projektu, jak zmiana założeń w trakcie realizacji.
Szkoda, ze nie ustaliliscie jeszcze, ze tylko z firmowym paskiem body maja byc, zadne inne nie wchodza w gre.
Dziekuje i dowidzenia...
pozdro
---------- Post dodany o 23:30 ---------- Poprzedni post był o 23:29 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Nooooo! i może malkontenci w ilości jeden już przestaną bo mamy klarowność oczywistą.!
Nie malkontenci tylko, zazenowani kolejnym kwiatkiem jaki zaserwowano spolecznosci Olympus Club.
I proponuje naprawde poczytac co znaczy slowo sympatyk, byc moze wtedy sie rozjasni kilka rzeczy...
pozdro
Ręce i piersi opadają.....
Dobranoc
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Nie malkontenci tylko, zazenowani kolejnym kwiatkiem jaki zaserwowano spolecznosci Olympus Club.
Zażenowanym niestety można być w tym wątku wyłącznie Twoim trolingiem nyny. amen
Zagłosowałem, chcę mieć ten kalendarz mogę tez pokazać go w Łodzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Zażenowanym niestety można być w tym wątku wyłącznie Twoim trolingiem nyny. amen
"...Czy w życiu nie przeszkodzi różna płeć zażenowany jeż chciał żabie rzec, nie zdążył bo znów żaba go żetę, pieści dłoń, mami snem, pasjanse stawia mu.... z samych żabich serc... Urodzę Tobie jeżożabki, tak trochę z ojca trochę z matki, jedno tę , drugie tę , pół na pół....."
To tak cóś o zażenowaniu...:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Zagłosowałem, chcę mieć ten kalendarz mogę tez pokazać go w Łodzi.
Zapisałem.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Zapisałem.
A co ty zapisujesz, jeszcze okaże się , że nie załapię się na kalendarz Olympusa..... JA TEŻ CHCĘ!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Szkoda, ze nie ustaliliscie jeszcze, ze tylko z firmowym paskiem body maja byc, zadne inne nie wchodza w gre.
Nyny, napisałeś swoje wątpliwości. Wyraziłeś niezadowolenie. Przyjąłem i zapisałem uwagę w notesie przy temacie OC. Ale pisanie złośliwości nie jest sposobem na dyskusje, a tym bardziej przekonanie mnie czy innych do pomysłu rezygnacji z dyskutowanego obostrzenia.
---------- Post dodany o 23:59 ---------- Poprzedni post był o 23:57 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
A co ty zapisujesz, jeszcze okaże się , że nie załapię się na kalendarz Olympusa..... JA TEŻ CHCĘ!!!
W ferworze dyskusji i niewidocznie dla innych tworzy się powoli lista "dystrybutorów" kalendarza. Pozwolisz, że po szczegóły odeślę do pierwszego posta, gdzie pisałem o dystrybucji.
Powiedz Hades jeszcze że zapisałeś mój akces na kalendarz... no powiedz......
albo napisz ...:grin: innym piszesz.