Może być wyciągany z kitów z GM1. W sklepie z tematu GM1 z 12-32 kosztuje 1446,-.
Może być wyciągany z kitów z GM1. W sklepie z tematu GM1 z 12-32 kosztuje 1446,-.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To dziwne, sam 12-32, czarny kosztuje tam 2.600 PLN. Link dałem wyżej...
---------- Post dodany o 23:50 ---------- Poprzedni post był o 23:49 ----------
Podatki w naszym pięknym kraju są zbójeckie, to fakt, ale chyba nie aż tak zbójeckie, żeby zrobiło to taką różnicę w cenie. No chyba, że cała ta transakcja to wypadkowa kilku elementów, które omawiamy.
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Sam możesz sprawdzić: http://www.valuebasket.pl/en_PL/Pana...ew/17434-AA-BK
I jeszcze piszą, że jedynie 2.600 zł
Nie wróżę im wielu transakcji![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
...z zakupów w tym sklepie, są jak najbardziej pozytywne, kupiłem jak dotychczas jeden aparat i trzy obiektywy, na przesyłkę nie czekałem dłużej niż 9 dni, produkty oryginalne - jak dotychczas działają, przed każdym zakupem sprawdzałem ceny w polskich sklepach, na tych czterech produktach "zaoszczędziłem" około 1000 PLN względem cen krajowych, czyli nie mało, ale też i wielkiego szału nie ma. Jeden z obiektywów, który mnie interesował był tańszy w Polsce niż tam, więc kupiłem u nas... i tyle.
Zamówiłem u nich stałkę Olympusa 25mm 1.8 do mojego belusterkowca. Fakt, że dostawa nieco się opóźniła, ale po 2 tyg dostałem bardzo dobrze zapakowany produkt, nowy, działający bez zarzutu, a w kieszeni zostało 700zł, gdyz tyle więcej musialbym zaplacić za nowe szkło w Polsce.
czy są jakieś nowe doświadczenia z value basket? Próbuję przymierzać się do tej oferty http://www.valuebasket.pl/pl_PL/Pana...ew/12379-AA-NA
Cena lepsza niż w PL choć i tak nie mała.
w zeszłym roku (koło września chyba) kupowałam panasa 20 w VB - sprawnie poszło
także ja złych doświadczeń nie mam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ja też nie narzekam, trzeba było mieć stalowe nerwy- brak kontaktu (o tym pisano więc się nie przejmowałem) ale wszystko skończyło się dobrze. Kupowałem w okresie Świąt Bożego Narodzenia.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja