Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Trzynastak bardzo mi sie podoba.
Kikutow nie brakuje....to wiatr czy inny kataklizm?
Spacerek super, szkoda że pogoda nie dopisała bardziej. Myśmy planowali w tym tygodniu zrobić wypadzik na zachodnie i znowu nici - grrrrr.... -
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Zdjęcia piękne, że też mi się "nie chce" łazić po górach - zazdraszczam.
Przeczytałem tytuł wątku jako "Studenckie wędrówki", więc odpuściłem jako, że minąłem już dawno wiek poborowy na studia.
No chyba , że studia trzeciego wieku...
Dopiero teraz zauważyłem , że chodzi o Sudeckie...![]()
I zazdraszczam jeszcze raz plenerów.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Karkonosze, piękne są, czy to w pogodę czy niepogodę. A zdjęcia dobre zawsze z przyjemnością się ogląda. Cztery lata temu schodziłem je dość intensywnie. Teraz siedzę sobie i z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia.
ja też![]()
po ostatnim zlocie obiecałyśmy sobie z Miśką ze musimy wrócić do Samotni za rok razem ze znajomymi
ciesze się że się udało![]()
choć jak przeglądałam szlaki sporo tam jeszcze do schodzenia jest![]()
Śnieżne Kotły od dołu - fajne - my czegoś takiego nie widzieliśmy![]()
a zbocza Wielkiego Szyszaka (12) zawsze będą robić na mnie wrażenie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22