Zapomniałem jeszcze o świergotku nadmorskim z 511.. Kapitalnie wyglądają te skały.
Mgłę wykorzystałeś perfekcyjnie.
Fulmary... gdzie mi do Marcina wiedzykiedyś w okolicy St Andrews sfotografowałem takiego to myślałem, że to mewa ze złamanym dziobem.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
no skały miazga - a mgła dodaje tylko klimat![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Marcin, dzięki za kolejną nazwę ptaszka. Pasuje jak ulał do niego. Towarzyszył mi cały czas wędrówki brzegiem morza, wręcz prowokując by za nim iść . Trwało to do czasu, aż zacząłem wracać.
Wszystkim piszącym dziękuję za wpisy i odwiedziny.
Pięknie!![]()
Rewelacyjne miejsca - i na dodatek pięknie pokazane.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Podobne skały oraz ruiny zamczyska jak na Bornholmie od NW.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki za wpisy i odwiedziny.
528 Kolejny zamek, choć to dużo powiedziane w tym wypadku
529
530 Ackergill Tower, zamieniony w hotel, kolejny zamek z tego dnia.
532
Ruszyliśmy dalej W sumie jakoś tak się stało, że pomyliliśmy zjazd i pojechaliśmy inną drogą niż zaplanowana. Ale nie ma tego złego... W sumie fajna droga. Szkocja od tej mało turystycznej strony. Nocowaliśmy dosłownie w szerszym miejscu drogi w totalnej czarnej du... za to mieliśmy towarzystwo Postanowiliśmy tylko, że rano sprawdzimy gdzie jesteśmy i gdzie jechać by coś ciekawego zobaczyć
531
532 Tak kończy się ten w sumie długi dla nas dzień, sporo zwiedzania, cały czas mgliście i czasem z lekkim deszczykiem.
![]()
Te mgiełki dodają uroku, piękne tereny.
Defender też fajny![]()