Piękne, zwłaszcza te ze spływającymi chmurkami.
Może niedługo Szkocja będzie niepodległym krajem ?![]()
Piękne, zwłaszcza te ze spływającymi chmurkami.
Może niedługo Szkocja będzie niepodległym krajem ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
I do tego członkiemJakoś tak od dzisiaj z większą sympatia patrzę na Szkocję...
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pieknie obloki sie pchaja.
piękne widoki...
Kolejny dzień, Choć właściwie zaczynamy troszkę po północy... Przy okazji zdradzając sposób w jaki tym razem podróżowaliśmy po Szkocji(Spora część zdjęć posiada dane gps)
349 Nasz dom na te dwa tygodnie podróży.
350 Pora na wschód słońca, póki co jeszcze korzystam ze światła Księżyca. Robi się jasno ale słonko jeszcze nie wschodzi.
351 Obiecałem że nie tylko góry i potoki będą...( choć tych sporo się naoglądałem) na początek ropuszka jakaś.
352
353
354
355 księżyc powoli chowa się za górami, jeszcze chwila i zacznie wschodzić słońce. Jest już dość jasno mimo to na niebie ledwo co widać oznaki wschodu
356
![]()
przedostatnia wrzutka sympatyczna - mgły zawsze klimat robią
niemniej nie umywa się do następnej porcji![]()
![]()
![]()
2 pierwsze robione nocą / ranem - bardzo przyjemne![]()
z pary 355 vs 356 - wygrywa to z wodą![]()
a z pary 352 353 - obydwa się podobają![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jest co podziwiać, świetne zdjęcia![]()
Kamyki mi się podobają - 352 i 354 w szczególności.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zaktualizowałem się. Przyjemne z dobrym światłem foty, ta żaba to mimikra, czy taki gatunek lokalny?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro