podejrzewam że większe skupienie było na gołębiu
aczkolwiek fakt most ten - dla mnie najładniejszy z krakowskich zwłaszcza w BW(bo jego niebieska kolorystyka nie za bardzo do mnie przemawia
)
podejrzewam że większe skupienie było na gołębiu
aczkolwiek fakt most ten - dla mnie najładniejszy z krakowskich zwłaszcza w BW(bo jego niebieska kolorystyka nie za bardzo do mnie przemawia
)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ooo, w piątek będę w Krakowie. Jakby mi się tak przypadkiem chwilka czasu trafiła, to strzelę ten mosteczek
Na mój gust to trzeba by odejść w prawo i wsadzić aparat między rurki.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
z dołu Bodzio też fajnie wygląda![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Muszę być z drugiej strony miasta - na Prądnickiej. Ale może mi się uda![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawe spotkania![]()
Dokładnie! Zgadzam się z Gulaszówną - szkoda tej barierki przecinającej most.
Budowanie kadru poćwiczyć musisz, tak by elementy najlepiej pokazać.
Innym zdjęciem byłoby, gdybyś fotografował sam most, wtedy uwaga Helmutha zasadna.
X psem i kolejne - nie bardzo, brakuje pracy z dodatkową treścią - na pierwszym mamy psa, ok, ładna sierść, ale statycznie bardzo i nudno.
Dorożki - same w sobie są ładne, kadr perspektywiczny, szkoda jednak, że zamknięty przez przypadkowe osoby, a nie np całą wieżą kościoła.
pozdrawiam,