też 44 i 46 mnie się najbardziej![]()
mimo że dwa razy już mi było dane być nad morzem tego roku to znowu chętnie bym się tam wybrała![]()
![]()
![]()
też 44 i 46 mnie się najbardziej![]()
mimo że dwa razy już mi było dane być nad morzem tego roku to znowu chętnie bym się tam wybrała![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Samo zrobienie zdjęć to dopiero początek. Obróbka a szczególnie pozbycie się szumu (E-30 potrafi pokazać szumy przy długich ekspozycjach) też zajmuje sporo czasu. Ale warto próbować.
---------- Post dodany o 19:21 ---------- Poprzedni post był o 18:44 ----------
Kolejna nocna składanka:
E-30, ZD14-54, ISO 100, czas 40", złożone z 67 zdjęć.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
oj warto jak już gdzieś napisałam![]()
dla mnie jesteś forumowym Mistrzem AstroFoto !!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki gulasz za dobre słowo - na szczęście wiem w którym miejscu jestem (znaczy się na początku drogi) i nie wpadnę w samozachwyt.
To jest ten kawałek fotografii, gdzie oprócz pomysłu, znajomości terenu w którym fotografujemy, baaardzo duże znacznie ma sprzęt. a to i tak dopiero połowa sukcesu.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Zarąbista składanka, bardzo mi się podobają Twoje astrofoty.
I mnie się podoba...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()