Cześć,
273 fajne, temat drogi na kolejnych - ładne fotki, ale moim zdaniem jak na temat drogi - słabo pokazany, ale na pewno mroźnie.
Na tych podziemnych - bardzo dużo światła, mnie to aż razi, płasko tak się zrobiło.
pozdrawiam,
Cześć,
273 fajne, temat drogi na kolejnych - ładne fotki, ale moim zdaniem jak na temat drogi - słabo pokazany, ale na pewno mroźnie.
Na tych podziemnych - bardzo dużo światła, mnie to aż razi, płasko tak się zrobiło.
pozdrawiam,
Prawie miesiąc minął, trza wrócić do wątku. Pięknie dziękuję za wizyty i czuję się mile połechtany tak pozytywnym odbiorem moich pstryków.
20 lutego odbył się baaardzo mini zlot w Tczewie, królestwie Pani Bufetowej. Ja również się tam zjawiłem w towarzystwie Pio-Ra. W tej przemiłej kompanii mieliśmy okazję oglądać rekonstrukcję bitwy o Tczew z 1807r, oczywiście z udziałem polskich żołnierzy.
289 huku i dymu było sporo
290
291
292
293
294 umierali z uśmiechem na ustach
295
296
Jacek
Podobają mi się te trzy pierwsze.
Pozdrawiam.
rekonstrukcje są super
chyba bardziej wolę zdjęcia rekonstrukcyjne BW
ale jak masz więcej to dawajchętnie pooglądam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki za wizytę
ależ świat od zawsze jest pełen kolorów
A fot mam całą masę więc kilka wrzucę
297 nie mogłem się zdecydować więc 2 podobne
298
299 relacja z walk dla "super wizjera"
300 jeden robi jak się patrzy, reszta jak sie robi
301 zawsze jakiś dekownik się znajdzie
302 w wojsku trzeba się wydzierać
303 zasnął na warcie
304
Jacek
To może jabo w sumie mój target choć takich wojsk jeszcze nie robiłem .
Jest kilka fajnych kadrów, choć przypuszczam, że z samej inscenizacji zdjęć jeszcze trochę jest![]()
Super by było aby po tym całym pokazie podszedł do nich i zaproponował małą sesję w ustronnym miejscu
Poza tym jest ok![]()
304 rzadzi![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A dziękuję, widać ze jednak ktoś zagląda.
Wojsko po bitwie przemarznięte rozlazło się po mieście , za to przed bitwą paradowali na rynku i można było spokojniej się między nimi poszwędać. Dobrze że miałem założone długie tele i tylko nim robiłem.
306
307
308 niestety obciąłem orzełka
309
310 wolałbym pojazdy z epoki w tle
311
312
312
Jacek
Ten bez zęba jest zajebisty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||