uwielbiam ptaszory w kąpielach wodnych![]()
tu nie jest inaczej też dwa ostatnie ekstra
sikorka imo za ciemna i zbyt sprana z kolorów
uwielbiam ptaszory w kąpielach wodnych![]()
tu nie jest inaczej też dwa ostatnie ekstra
sikorka imo za ciemna i zbyt sprana z kolorów
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dziękuję.
Tam gdzie na działce robię zdjęcia ptakom jest mało światła - pod drzewami i na drzewach więc... jest jak jest, a że zdjęcie robiłem na wysokiej czułości jak na mój aparat to nie chciałem go zbyt rozjaśniać. Ociepliłem je tylko nieco.
Co do barw sikorki to weź proszę pod uwagę, że młode sikorki mają mniej intensywne ubarwienie jak dorosłe (ale Ty chyba wiesz o tym), a bohaterka zdjęcia jest z tegorocznego lęgu (jeszcze widać fragment zajadów).
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
351 jest świetne.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Z krótkiego (byle zdążyć przed gorącem) wypadu na stawek cegielniany:
355. Szablak krwisty prawdopodobnie.
356. Jakiś kosmita![]()
- Bodzip powinien go sfocić - na pewno fajnie by wyszedł jakby mu tak portrecik "en face" zrobił
357. Jej żabistość na tronie
358. Ktoś tu podgryzał oblechy
Aha, w poprzedniej wrzutce nie napisałem gdzie znajduje się ta cerkiew- jest to cerkiew w Bielance. Mam nadzieję, że to zapomnienie to objaw niekorzystnego wpływu gorąca, a nie coś innego...
![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
A żabkę pocałowałeś, może to zaczarowana księżniczka.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ptice fajne, choc jakby sie jeszcze kapiacemu cale odbicie zmiescilo byloby mega
Robale tez ciekawe, ale tego z 356 Trzyszcza to zazdroszcze, szukam u mnie i nie moge znalesc
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Motyla chyba Saboor dorwał
Szablak zdecydowanie naj, ale raczej nie nie krwisty a jakiś żółtonogi prawdopodobnie zwyczajny![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zapomniałeś dopisać, że nowa cerkiew. Prawosławna. Stara nadal ma się dobrze
Z budową tej cerkwi to jaja były. Budowa wystrzeliła mega szybko. Zdawało się, że raz dwa i gotowe. A tu zonk, brakło kasy. Dopiero po pół roku krewniz USA pomogli.
Informacja od znajomego, który partycypował w kosztach.
A dlaczego się odcięli ? Stara cerkiew służyła grekokatolikom, rzymskim katolikom i prawosławnym. Ci ostatni mimo oficjalnie dobrych stosunków, jednak nie chcieli wspólnoty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||