Strona 10 z 22 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 219

Wątek: Bieszczadzkie włóczęgi

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    Ślicznie, ale czemu nie ma śniegu?

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez salvadhor Zobacz posta
    Ślicznie, ale czemu nie ma śniegu?
    czekamy aż zrobisz i pokażesz
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

Mieszka w
    Rzeszowie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gulasz Zobacz posta
    no buki pięknie się prezentują jesienią w Bieszczadach, ale no niestety nie fioletem
    te 2 ostatnie foty po prostu kolorystycznie odstają od reszty.. więc chyba za bardzo są podciągnięte...
    tak moim skromnym zdaniem
    Do diaska! Dopiero po tym poście zauważyłem ten fiolet... Może po prostu patrzyłem trochę inaczej/bardziej osobiście/głębiej na tą serię...
    Człowiek patrzy i w ułamku sekundy przenosi się w te miejsca... niestety tylko na sekundy.
    Znajome widoki malujesz w piękny sposób.
    Dziękuję i pozdrawiam, no i cieszę się że w końcu przed chwilą kurier dostarczył mi pierwsze elementy m4/3

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez t0mek Zobacz posta
    Dziękuję i pozdrawiam, no i cieszę się że w końcu przed chwilą kurier dostarczył mi pierwsze elementy m4/3
    Dzięki, teraz czekamy na Twoje zdjęcia
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło

| OlyJedi Awatar Bzyku
    Mieszka w
    Stary Sącz/małopolska
    Siła reputacji
    56
    Moja galeria
    Super relacja, piękne zdjęcia. Bywam co roku późną jesienią, gdy nie ma już tabunów pseudoturystów.
    Ostatnio edytowane przez Bzyku ; 28.05.15 o 14:37
    ja też wychodzę na pole

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bzyku Zobacz posta
    Super relacja, piękne zdjęcia. Bywam co roku późną jesienią, gdy nie ma już tabunów pseudoturystów.
    Byłem w połowie października i ludzi sporo, szczególnie w okolicach Tarnicy, mimo że nie był to weekend. Tatry przy tym świeciły pustkami. W tym roku też na pewno się wybiorę
    Szwarc, mydło i powidło

| OlyJedi Awatar Bzyku
    Mieszka w
    Stary Sącz/małopolska
    Siła reputacji
    56
    Moja galeria
    Mój termin co rok to Wszystkich Świętych, chodzę razem z Caymerem. Jak ktoś pierwszy raz usłyszy termin to mi zarzuca: "Jak to, na cmentarz nie pójdziesz? Do bliskich? Przecież Zaduszki!" A ja na to (i wiem, że mam rację): Jeżeli cały rok nie dbasz o pamięć o swoich bliskich zmarłych, to w zaduszki roku nie nadrobisz.
    Zeszłego roku wstaliśmy na wschód słońca na Wielkiej Rawce. Tak pięknego wschodu nie widziałem. Po wschodzie mgiełki, super widoczność... zdjęcia piękne wyszły. Pote zeszliśmy do Ustrzyk, a stamtąd na Połoninę Caryńską.

---------- Post dodany o 20:16 ---------- Poprzedni post był o 20:14 ----------

Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    Byłem w połowie października i ludzi sporo, szczególnie w okolicach Tarnicy, mimo że nie był to weekend. Tatry przy tym świeciły pustkami. W tym roku też na pewno się wybiorę
    Może i ja bym się wybrał, jeśli pozwolisz, a termin wypali?
    ja też wychodzę na pole

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Może i ja bym się wybrał, jeśli pozwolisz, a termin wypali?
    Jak najbardziej, dam znać jak uda się coś zaplanować. Na pewno jesienią, wcześniej to nie wiem, może co przez przypadek wypali.
    Najczęściej bywam w Tatrach z racji odległości. Nawet myślałem o jutrze ale niespecjalne tam warunki jak patrzę w kamery - śniegu tyle co kot napłakał, pewnie w większości zmarznięta ziemia i śliska skała. Jest nad czym się zastanawiać, może na Babiej się skończy
    Szwarc, mydło i powidło

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    jak widzę złapałeś bakcyla - dobrze
    byłam w maju - ale mam duży niedosyt

Mój termin co rok to Wszystkich Świętych, chodzę razem z Caymerem. Jak ktoś pierwszy raz usłyszy termin to mi zarzuca: "Jak to, na cmentarz nie pójdziesz? Do bliskich? Przecież Zaduszki!" A ja na to (i wiem, że mam rację): Jeżeli cały rok nie dbasz o pamięć o swoich bliskich zmarłych, to w zaduszki roku nie nadrobisz.
    Zeszłego roku wstaliśmy na wschód słońca na Wielkiej Rawce. Tak pięknego wschodu nie widziałem. Po wschodzie mgiełki, super widoczność... zdjęcia piękne wyszły. Pote zeszliśmy do Ustrzyk, a stamtąd na Połoninę Caryńską.:
    no tak - zazdraszczałam jak patrzyłam na te foty
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Nie wierzyłem już, że jeszcze tego roku ujrzę na własne oczy Bieszczady. Przymierzałem się do nich tydzień temu ale prognozy pogody dla Tatr były lepsze. Potem miała być środa ale nie wyszło, ostatecznie w czwartek udało mi się skończyć robotę i rzutem na taśmę wyjechać wieczorem.
    Dzień przywitałem na Połoninie Caryńskiej:
    51.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	car1aolek.JPG
Wyświetleń:	1895
Rozmiar:	540,3 KB
ID:	160262

Potem zgodnie zresztą z prognozami zachmurzyło się, było szaro-buro i ponuro, pozostało liczyć, że prognozy będę w stu procentach prawidłowe i za kilka godzin wyjdzie słońce.
    Ostatnio edytowane przez alnico ; 31.10.15 o 03:07
    Szwarc, mydło i powidło

Uprawnienia umieszczania postów