dzięki
---------- Post dodany o 17:16 ---------- Poprzedni post był o 17:13 ----------
tak sobie myślę, że gybym miał jak zabrać tą gąsienicę to dziś rano miałbym fajny obiekt do focenia, wczoraj w tym miejscu i tym świetle co było to właściwie tylko jako fota do kolekcji i jak się okazuje testu panoramowania oblecha
---------- Post dodany o 17:19 ---------- Poprzedni post był o 17:16 ----------
usłyszeć z ust kobiecych że oblechy przednie...to
![]()
Zakończyłeś mocnym akcentem, podobają mi się i to bardzo![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Szczotka super![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
278 - Qń się ładnie wystawił![]()
Ostatnie włochacze ładnie schwytane.
Z dostępnością robali to chyba coraz gorzej, ja już dwa razy na coś polowałem i poza pająkami bryndza![]()
Ostatnio edytowane przez robtor ; 21.09.15 o 21:43
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Ją nie narzekam co prawda motyle ciągle te same mam ale wiem gdzie nocują i póki co za każdym razem są nawet ne muszę się mocno naszukać. Ważki też jeszcze znajduję w stałych miejscach a teraz znalazłem miejsce na te szczotki z ostatniej wrzuty. Dziś kilka widziałem. Nie ma za to jakichś ciekawych okazów jak np ten niebieski chrobok co go niedawno pokazałem. Pająków jest trochę mniej niż kilka dni temu ale są. W tamtym roku w listopadzie jeszcze fociłem może i w tym roku też tak będzie.
zakończenie dnia czyli przedostatnia wrzuta - bajeczna - wszystko tam zagrało![]()
przepiękne tło - czym tak swoją drogą robiłeś te motyle - w sensie o słoik pytam??
a ostatnia seria po pierwszym oglądniętym pomyślałam sobei - nie przebije poprzedniej wrzuty.. potem patrze i coś się pojawiło czego nie jestem w stanie zidentyfikować
(mowa o 285, na szczęście 286 zdefiniowało co to za "szczotka", ostatnie też sympatyczne![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22