520 podoba mi się najbardziej![]()
One takie futerka mają a tu upały...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Super ostatnie wrzutki, szczególnie dostojka
U mnie masa różnorakich motyli była dwa lata temu w sierpniu/wrześniu, w zeszłym roku cienko, w tym jak na razie też.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
fajnie że zaglądacie,
alnico, w zeszłym roku u mnie było też cienko, nawet na tych łąkach 20km za miastem były tylko modraszki ikarusy i jakieś pojedyncze sztuki innych modraszków, trochę bielinków i jednego polowca trafiłem przez całe lato. Widać to zresztą po moich zdjęciach z tamtego sezonu. W tym sezonie jestem zdziwiony różnorodnością jak i ilością motyli.Mimo, że są to głównie pospolite gatunki to przynajmniej mam co focić. Przy okazji trafia mi się trochę ciem. Mam w planach wypadzik gdzieś dalej by coś ciekawszego złapać, myślę o Kluczach, tam sfociłem skalnika, może uda mi się ponownie go spotkać w lepszych warunkach.
Ja też zaglądam jakby się ktoś pytałCały czas zaglądam.
Szczena mi opada. Gratulacje Robert![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne motyle, ciesze sie bo moze poznam troche gatunków dzięki temu wątkowi
520 uroczy
Potem 525 i 518
Ale generalnie wszystkie się podobają
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Tak, tak motylki są piękne, nie to co te z czterema parami oczu.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.