Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Przepiękna kompozycja
Jak ja dawno tu nie zaglądałamObiecuję poprawę
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Lubię wracać do tego wątku. Zazdroszczę wiosennego łazikowania, ta otaczająca ze wszystkich stron zieleń jest przepiękna, muszę się kiedyś tam wybrać wiosną.
Pozdrawiam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
jeszcze nie doszły, trzeba się śpieszyć by jeszcze te szlaki zobaczyć, właśnie czytałem taką wypowiedź przewodniczki górskiej z Bieszczad:
" Na ostatnim szkoleniu byłam wprost przerażona, bo i u nas w Bieszczadach dla pseudoturystów chcą zmienić region i miast dzikich Bieszczadów będziemy mieć park miejski z ławeczkami i szutrowanymi dróżkami w porównaniu z którymi nawet schody do nieba na Tarnicy nie będą straszne."
![]()
Ostatnio edytowane przez alnico ; 31.12.15 o 02:40
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Spokojnie, dla starych wygów zostaną Bieszczady Słowackie (na Ukraińskie to bym się trochę obawiał).
A w naszych, no cóż - są jeszcze szlaki poza szlakami, są też szlaki gdzie schody i ławeczki z alejkami nigdy nie dotrą. Słyszałem od siostrzyczki z klasztoru w Komańczy, że na Chryszczatą nie będzie psucia, że do Balnicy też dojdzie starym dzikim szlakiem i na szczyt Suliła.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 31.12.15 o 17:53
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||