Strona 18 z 48 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 474

Wątek: Golus Urlaub Racing Team

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez waruga Zobacz posta
    Prawie jak Paryz-Dakar

Taki hardkor jak przy 8B na s/y Wodniku, Karlskrona-Hel

Szkoda, ze nikt fot nie robil
    Prawie robi jednak różnicę ; )
    Rejsowych przygód nic nie przebije. Tu jak Ci nie pasuje, możesz wysiąść z jachtu nie

P.S. muszę poszukać, cos z okolicy 8B mam.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    tak szczerze, za dużo podobnych ujęć, 59 bardziej by mi się podobało po zmianie głównego obiektu , ogólnie Twoje fotorelacje są zaje...te także do do czytania

| OlyJedi Awatar ronin75
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Ciekawy reportaż, ale mam małe ale - tu jest mały błąd:
    Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta

GG46 - Zaplątał się czyjś Pajero. Nie przyjechał z nami ale byl dzielny więc pozwoliliśmy mu instnieć

Załącznik 135664
    To nie Mitsubishi Pajero, tylko Nissan Patrol GR.
    Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ronin75 Zobacz posta
    Ciekawy reportaż, ale mam małe ale - tu jest mały błąd:

To nie Mitsubishi Pajero, tylko Nissan Patrol GR.
    Tak, racja juz operator prostowal. Dzieki za czujność Się mi to Pajero ciągle tlucze

| OlyJedi Awatar ronin75
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Ahh, nie zauważyłem postu Operatora....
    Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    tak szczerze, za dużo podobnych ujęć, 59 bardziej by mi się podobało po zmianie głóenego obiektu , ogólnie Twoje fotorelacje są zaje...te także do do czytania
    W sumie racja Zmienilbys obiekt na większy?

---------- Post dodany o 21:33 ---------- Poprzedni post był o 21:26 ----------

@yamada, operator i ronin75, na szczęście, mam zawsze komplet kluczy i można naprawić/poprawić
    GG69

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Pooglądałem, poczytałem, co do propozycji przyłączenia się do kolejnego off-road'u, to czekam na sygnał

W kwestii relacji, to kadzić nie będę, bo już chyba wszystko zostało napisane
    The question is, who cares?

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    Grzesiek - elegancko !!!
    kolejne wrzutki tylko utwierdziły mnie w przekonaniu że to naprawdę niezłe było
    a pierwsza z pokazanych kóz - cóż czy wziąłeś je ostatecznie do pokoju - bo zdjęcia z tego "czegoś" też mogłyby być niczego sobie - zwłaszcza że ta pierwsza kózka jakaś taka szalona się wydaje
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    127
    Moja galeria
    Baaardzo bingo ta relacja, foty i wrażenia. Masz chopie parol na emocje. Tak trzymaj.

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Szalałem dziś z miotłą po mieszkaniu, zaglądam do komputera... a tu siurpeza! Zapomniałem na śmierć o jednym folderze. Ten folder się zwie
    "Impreza integracyjna firmy X -Andrzejki 2014".
    Rany koguta! Ponad 1k rawów! Co to jest? Przypomniało mi się, że aparat krążył pośród prawie setki gości. Ktoś coś pstryknął. Nie chcielibyście wiedzieć co tam było
    Trudno mi było tak od razu sobie szczegóły przypomnieć, zadzwoniłem do świadków - współimprezowiczów i już. Ułożyła nam się chronologia faktów. Ale po kolei:
    W połowie listopada 2014, wróciłem z wyjazdu i znalazłem na biurku niewielką kopertę. Jakaś taka nietypowa, jakby była dostarczana przez poół świata. Lekko wymiętolona. Lubię takie koperty, bo zawsze zawierają coś sympatycznego. Nie zwlekając, otworzyłem ją i wyjąłem bilet z napisem "zaproszenie". Rzucił mi się od razu napis w miejscu podawania stylu ubrania: wygodnie i na luzie. Czas: piątek od 16 do niedzieli 12. Miejsce: Miasteczko Kowbojskie...
    Mysli szybko galopowały: Impreza z piątku na niedzielę! Kto będzie? Co z nowu wymyślili? Miasteczko Kowbojskie? Dziki zachód? Przecież młody mi mówił, że jeżdżą ze szkołą tam na wycieczki... Oczadziali chłopaki?
    Szybki telefon do młodego co wie i czy jest fajnie i czy widział hotel. Potwierdził. Super!

Przyjechałem w piątkowy wieczór, nieco później niż zakładałem. Po drodze już rozdzwonił się telefon. Dzwonili wspołbiesiadnicy kiedy to łaskawie uraczę ich swoją obecnością bo oni już nie mogą...

GG70 Zostawiłem samochód na parkingu, zabrałem walizkę i torbę z aparatem. Wlazłem do hotelu i przywitała mnie pustka w holu. Zaraz znalazła się też Pani która zalogowała mnie w pokoju. Ośrodek - plac zabaw przeznaczony jest dla dzieci. Wszystko w stylu Wild, Wild West. Potem sie okazało, że impreza jest zamknięta i wszystko jest tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji.
    Brakuje teraz tylko jakiegoś motywu muzycznego z westernu

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	GG290570.jpg
Wyświetleń:	196
Rozmiar:	556,0 KB
ID:	139833

GG71 Po zalogowaniu się w pokoju, chlapnięciu kielonka whisky, którego mi współlokatorzy zostawili z karteczką i planem wieczoru:
    "Walnij lufę i przychodź do baru. Jest po Twojej prawej". Poszedłem. Miasteczko wyglądało na opuszczone. Z oddali było słychać tylko odgłosy ciężkiej bitwy towarzystwa z przemożną ochotą wysuszenie wszystkich butelek.

Nazwa:	GG290566.jpg
Wyświetleń:	196
Rozmiar:	305,3 KB
ID:	139832

GG72 Miałem dość kawałek do nich. Chyba nawet 150 metrów. Tak sobie żartuję, bo droga powrotna wcale nie była taka prosta i łatwa.

Nazwa:	GG290573.jpg
Wyświetleń:	203
Rozmiar:	327,6 KB
ID:	139834

GG73 Tu czynię wymowna pauzę która zastąpi Wam opis nocy. Wspomnę jedynie, że był stek, whisky, dużo whisky, tak dużo, ze nawet tańcowaliśmy do niezbyt skocznych piosenek Rascal Flatts Ogień za to był gdy usłyszeliśmy Johnny Cash-a czy Kenny Rogersa Tańcowaliśmy do obydwóch gatunków: Country i Western Nikt tylko nie umiał i nikt nie chciał nauczyć Line Dance...
    Po śniadaniu, poszliśmy na zapowiedziane wcześniej niespodzianki.

Nazwa:	GG290467.jpg
Wyświetleń:	208
Rozmiar:	609,0 KB
ID:	139831