cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
podejrzewam że dobrze kombinujesz, w schronisku twardo mówili że czwartek, piątek ma być cool
niestety pogoda dzisiaj nie rozpieszczała, na jutro tj środę TOPR powiedział (prognoza pogody potwierdziła) że ma lać 4 razy bardziej tylko z mniejszym wiatrem... czyli trzeba się było ewakuować czym prędzej - i żeby nie było - pogoda w Zakopcu była całkiem całkiem, a lało u góry...
to ponoć jeden ze słabszych sierpni w Tatrach, zimny i bardzo niepewny pogodowo
z ostatniej chwili - misiek o którym pisał Bodzio nadal grasuje, dwie znajome ze schroniska go widziały z trasy![]()
ze Świnicy też spadła jakaś laska w poniedziałek (choć pogoda była super)
chyba się tylko poturbowała..
niektórym niestety nadal brak oleju w głowie, a TOPRowy helikopter traktują jak taxi
3ka bystrzaków wyjechała kolejką na Kasprowy w klapeczkach i w tych samych klapeczkach stwierdzili że zaliczą Świnicę - a co
a tak poza tym - fajne foty !!
Tatry zawsze ładują
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
nie zaglądałem przez chwilkę bo robota się nawarstwiła.
śliczne widoczki
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Marysia i panoramka super, a Ty że niby schudłeś a kaj?
Bo nie widać... oj cyganisz co by się na wikt u Krakmana załapać!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
30 fajnaTrzymasz sie bo się byłeś wysokości czy tylko hiperwentylacja?
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Widze polarek klubowy
Widoczki piekne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO