Zapraszam do głosowania. Macie po 4 głosy każdy.
link do galerii
czerwiec_01
czerwiec_02
czerwiec_03
czerwiec_04
czerwiec_05
czerwiec_06
czerwiec_07
czerwiec_08
czerwiec_09
czerwiec_10
czerwiec_11
czerwiec_12
czerwiec_13
czerwiec_14
czerwiec_15
czerwiec_16
czerwiec_17
czerwiec_18
czerwiec_19
czerwiec_20
czerwiec_21
czerwiec_22
czerwiec_23
czerwiec_24
czerwiec_25
czerwiec_26
czerwiec_27
czerwiec_28
czerwiec_29
czerwiec_30
czerwiec_31
czerwiec_32
czerwiec_33
czerwiec_34
czerwiec_35
czerwiec_36
czerwiec_37
czerwiec_38
czerwiec_39
czerwiec_40
czerwiec_41
czerwiec_42
czerwiec_43
czerwiec_44
czerwiec_45
czerwiec_46
czerwiec_47
czerwiec_48
czerwiec_49
czerwiec_50
czerwiec_51
czerwiec_52
czerwiec_53
czerwiec_54
czerwiec_55
czerwiec_56
czerwiec_57
czerwiec_58
czerwiec_59
czerwiec_60
czerwiec_61
Zapraszam do głosowania. Macie po 4 głosy każdy.
link do galerii
Ostatnio edytowane przez apz ; 13.07.14 o 19:50
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Głosujemy na czerwcową Nagrodę Klubowiczów. Przygotowałem ankietę. Głosujemy 2 tygodnie,
Każdy z klubowiczów ma 4 głosy do wykorzystania.
Proszę zaznaczyć wszystkie głosy przed akceptacją. Nie ma możliwości powrotu do głosowania.
...Życzę dobrych wyborów.
AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 13.07.14 o 20:00
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
doceniam że mamy 1 głos więcej, ale to i tak za mało. zdjęć wartych wyróżnienia jest więcej. trudne wybory
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
tak przeczytałam Twój komentarz i se pomyślałam przesadzasz - byłam po połowie selekcji dopiero...Zamieszczone przez abir
jak przeszłam na drugą stronę to głowa mała
wybrałam 10 najlepszych - potem selekcja do 7
ostatecznie padło na B&W tak nietypowowięc już z tych 7 cztery można było wybrać
dobre kadry![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A ja ponownie się upomnę o poprawkę w wyświetlaniu tych galerii z FM. W dolnej części strony na liście rozwijalnej z galeriami, nie ma galerii którą przeglądamy i nie da się zmienić np. liczy fotek na stronie, sortowania itp.
Sorry, że w tym wątku, ale pisałem jakiś czas temu w "Sugestiach i uwagach...", ale przeszło bez echa![]()
The question is, who cares?
Chodzi o to, że w ramce "Display Options" jest pole "Quick go" z listą galerii. I na tej liście na wszystkich galeriach FM mamy "Members galeries", a zmienić na "foto czerwca ..." się nie da bo tego tam nie ma. Jak zmienisz sortowanie lub liczbę zdjęć na stronie i klikniesz "sort now", to jesteś przenoszony na listę galerii klubowiczów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I tak i nie. Zmieniłeś liczbę fotek na stronie, ale pole combo dale nie zawiera przeglądanej galerii i jakakolwiek zmiana w "display options" skutkuje przejściem na listę galerii klubowiczów. Wiem, wiem, marudzę ale takie zboczenie zawodowe.
W każdym bądź razie, dzięki i za to![]()
Nie, tylko dodałem Wam uprawnienia do merdania galerią
Galeria w polu combo pojawia się wtedy gdy posiadasz uprawnienia do dodania czegoś do niej
---edit:
zobacz, że w tym combuniema galerii z FM, żadnej.
Nie, skąd takie "marudzenie" często się przydaje
(+) w pamięci.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.07.14 o 09:36
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|