Piękności te szpaki w kąpieli
Pozdrawiam.
Piękności te szpaki w kąpieli
Pozdrawiam.
Szpaczy przerywnik niezwykle ujmujący![]()
samiec szpaka w kąpieli przypomina mi miniaturkę bielika kąpiącego się. może dziób nie ten, ale posklejane pióra identyczne
pełnię kolorów jakie kryje upierzenie szpaka widać na sucho z dodatkiem słońca. piękny mały ptak, choć dla niektórych szkodnik
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dziękuję za wizyty.
No niestety..., na szczęście mają dużą zdolność regeneracji populacji, może nie znikną zbyt szybko.
To może jeszcze raz kąpielowe, tym razem wróble.
Pięć pierwszych zdjęć to młoda samica i jej pierwsze próby z kąpielą, boi się jeszcze wejść na głęboką wodę.
449............................................... ............................ 450.
![]()
451............................................... ............................. 452.
![]()
453.
![]()
I bardziej doświadczony, dorosły samiec.
454. .................................................. ....................... .455.
![]()
![]()
Przepiękne, kapitalne mokre "gówniarze".![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Szczęśliwe i zadowolone te wróbelki .
Ładnie wyglądają![]()
Jak zawsze cudne, aż oczy się śmieją. Jesteś niesamowity. Często mam wrażenie, że musiałeś leżeć plackiem tuż przed nimi albo jesteś niewidzialny..
P.S. Co do wystawy, to jeszcze się nie poddałam![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Cudo Panie Cudo.!