Zimek OK, faktycznie szkoda ze swiatlo niedopisalo, ale jest nad czym popracowac w przyszlym sezonie
I tak Gratulacje
pozdro
Zimek OK, faktycznie szkoda ze swiatlo niedopisalo, ale jest nad czym popracowac w przyszlym sezonie
I tak Gratulacje
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ta fotografia otrzymała
NAGRODĘ KLUBOWICZÓW oraz DRUGĄ NAGRODĘ w głosowaniu Jurorskim
w Fotografii LIstopada 2015r.
Gratuluję!
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Gratulacje!
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Brawo Ogoniasty!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I tutaj chciałbym Wszystkim jeszcze raz podziękować.
Pozdrawiam
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Już gdzieś indziej gratulowałem.![]()
Ale co tam mogę i tutaj :
Gratulacje Muminku !!!![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Gratulacje Marcin. Te nagrody to czysty dowód na to, jak dobrze się stało, że ten wątek powstał
Zimorodek 287 to mój faworyt
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W takim razie jadę dalej ze zdjęciami, zimorodek jeszcze będzie, oczywiście z innej zasiadki.
Teraz żałuję, że tak długo zwlekałem.
Tym razem kilka kadrów ogrodowych, jako przerywnik od ptaków wodno-błotnych .
Na początek rudzik, prawdziwy wojownik, dzielnie i zawzięcie broni swojego terytorium przed innymi samcami.
290.
I jako ciekawostka, bo pewnie większość z nas kojarzy logo sieci sklepów Auchan, właśnie tam umieszczona jest sylwetka rudzika.
291.
Aby zapewnić rudzikowi odpowiednie warunki w ogrodzie, powinniśmy zadbać o gęste zarośla w których często przesiaduje. Właśnie o tej porze roku możemy go spotkać w karmnikach.
292.
I po raz kolejny wróbel, tak dla przypomnienia jak wygląda. Poniżej na zdjęciu samica.
293.
Młody samiec.
294.
I jeszcze dwa zdjęcia młodych samic z charakterystycznym jasnym podbródkiem.
295.
296.
Pozdrawiam