|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Też obejrzałem z zainteresowaniem. Gestykulacja mi nie przeszkadzała, wyszło przez to bardziej naturalnie![]()
Zwykle nie oglądam tzw videoblogów , zdecydowanie wolę czytać i oglądać zdjęcia.
Ale ten obejrzałem bez znudzenia- a te śliczne dziewczyny to dodatkowy smaczek.
Niestety, prawie nikt poza tym forum nie uwierzy, ż enie jest to reklamówka zrobiona 'z inspiracji" firmy Olympus.
Jestem fotoamatorem hobbystą -i żaden z moich dotychczasowych aparatów nie dawał mi tyle radochy w czasie fotografowania, co E-M1.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Super materiał, treść i wykon.
Z ciekawośći zobaczyłem kilka innych waszych materiałów na YT i ... szacun .
Jedyne co mi przeszkadza w materiale o E-M1 to to, że patrzy się z takiego wysoka na prezentera.
To pewnie zamierzony efekt, ale osobiście mi to przeszkadza w odbiorze powiedzmy "bardziej niż trochę".
Polecam się
No pięknie. Przekonałeś mnie do omd, myślałem o PENach, E-M1 dla mnie za dogi i dla amatora jak ja niepotrzebny, ale wyszedł E-M10 i go kupię na pewno. Dzięki, Przekonałeś mnie. Masz u mnie plusa.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Weź pod uwagę jedno, co prawda jest to moje subiektywne odczucie, stabilizacja w E-P5, OMD E-M5/M1 jest zdecydowanie bardziej wydajna niż w pozostałych body. Skoro podoba Ci się OMD to zastanów się nad E-M5.
Miałem przez czas jakiś E-P5 i E-M2 (stabilizacja taka jak w E-M10) - to naprawdę inna bajka w kwestii stabilizacji.
Weź pod uwagę jedno, co prawda jest to moje subiektywne odczucie, stabilizacja w E-P5, OMD E-M5/M1 jest zdecydowanie bardziej wydajna niż w pozostałych body. Skoro podoba Ci się OMD to zastanów się nad E-M5.
Miałem przez czas jakiś E-P5 i E-M2 (stabilizacja taka jak w E-M10) - to naprawdę inna bajka w kwestii stabilizacji.
Dziękuję za informację. Nie chodzi mi tak bardzo o stabilizację. Mój siedmioletni E-420 nie ma jej wcale, zresztą przez cąła moja prygodę z fotografia obywałem się bez. Mam w kompakcie i nie powiem - przydaje się. Tu chodzi o to ze E-M10 bardzo mi się podoba.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Stabilizacja w E-M10 jest INNA niż w E-P5 i E-M2
Polecam się
A ktoś juz miał w ręku E-M2?? Cos przegapiłem????????????
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
No tymczasowy_ już miał, na razie wiadomo, że będzie w nim stabilizacja z E-M10.
Wybacz tymczasowy_, że znowu się czepiam pominięcia literki (bo pewnie chodziło ci o E-PM2). Tak to niefortunnie napisałeś, że można to zrozumieć tak, że E-P5, E-PM2 i E-M10 mają taką samą stabilizację.
Co do nagrania to mi również się podobało. Nie zdawałem sobie sprawy np. z tej różnicy w rozdzielczościach matryc. Łatwiej będzie teraz sobie wytłumaczyć wysoką cenę obiektywów m4/3.![]()
Last edited by bobdylan; 17.04.14 at 14:42.