ja Kraków poznałam od razu
widząc pierwszą z fot i pamiętając jak kadrujesz takie miejsca - zastanawiałam się jak pokażę galerię
zachwyca mnie Twoje podejście do kadrowania
mega plus
IMO najlepsze pierwsze 3 z wrzuty![]()
ja Kraków poznałam od razu
widząc pierwszą z fot i pamiętając jak kadrujesz takie miejsca - zastanawiałam się jak pokażę galerię
zachwyca mnie Twoje podejście do kadrowania
mega plus
IMO najlepsze pierwsze 3 z wrzuty![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No ja myślę. Fasada tego budynku jest baaardzo charakterystyczna. Fajne miejsce ta galeria połączona z dworcem. Pewnie mało widziałem?
Miło mi, że podoba Ci się mój sposób patrzenia. Lubię kadrować dość ciasno, bo szerzej nie mami takie ogniskowe trochę zmuszają do takich zabiegów. Ale dzięki temu zaczyna się myśleć i kombinować, a ja to bardzo lubię.
pozdrawiam
a widziałeś ścianę galerii od strony peronów ? dla mnie miesci się tam jedno z fajniejszych graffiti![]()
ogólnie jeśli chodzi o połączenie galerii i pkp - to funkcjonuje od niedawna
budowało się długo za długo, ale jest i nie ma co narzekać a cieszyć się trzeb..
dobrze że Cie ochrona nie przegoniła bo możemy podziwiać te kadry![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Niestety nie widziałem tego graffiti o którym piszesz.
Na dworcu Pan ochroniarz wnikliwie mi się przyglądał(w galerii też) ale nic kompletnie żaden się nie odezwał. Chyba miałem fartI dobrze
W Warszawie też ganiają. Nigdy jednak od Pana z ochrony nie mogłem dowiedzieć się dla czego? Zawsze odpowiedź brzmiała "bo NIE" i tyle.
Poniekąd chyba ich rozumiem, choć nie wiem czy dobrze. Może jest troska o ochronę danych osobowych, a co za tym idzie nie można publikować wizerunku? I taki właściciel po prostu się boi, że ktoś mógłby być wielce niezadowolony z widoku swojej facjaty.
A skoro tak, to przed wejściem do takiego "sklepu" powinna być umieszczone takie info.
Bardzo fajne zdjęcia z wnętrz.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Podobają mi się pierwsze i ostatnie krakowskie. Ostatnie, bo pięknie geometryczne, ale przełamane balonikiem. Pierwsze, bo wydaje się, że górna część znika we mgle (przez to, że się rozjaśnia). Ponadto podoba mi się, że polski dworzec potrafi już wyglądać jak zachodnio-europejskie lotnisko
Pozdr
Korzenie jak macki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na Powązkach byłem wiele razy - to moja stała trasa rowerowa. Nigdy na nie nie patrzyłem w ten sposób. Zdjęcie z poziomu gruntu świetne. Podoba mi się też podbicie kontrastu. Inspirujące są Twoje zdjęcia.
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka