Świetne foto.
Gratulacje.
"Ostatnia" wrzutka - wyśmienita.
Z przednich 4; 6 i 12 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
Świetne foto.
Gratulacje.
"Ostatnia" wrzutka - wyśmienita.
Z przednich 4; 6 i 12 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
No no...piękne kadryMasz co fotografować, zazdraszczam
![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Witam, Fajnie się ogląda, czyste i proste formy. Z ostatniej 18 i 20 najbardziej mi leżą. Moja "architektura" jakoś nie wychodzi i ma walor jedynie sentymentalny. Czym robisz te fotki?
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
16- Ucięte dupki są z konieczności. Ludu pełno wszędzie. Ale masz rację trzeba by poszukać innej perspektywy. Chyba za bardzo skupiłem się na odbiciu w oknach
17-Mnie się ten kadr bardzo podoba. Dosłownie kontem oka zauważyłem te krzesłaMz w całości nieźle się patrzy na kadr taki trochę nie oczywisty.
A tak poza tym bardzo dziękuję za uwagi. Zwykle tak jest, że własne błędy są pomijane.
Cóż po takim wpisie nie wiem co napisać. Oczywiście niezmiernie mi miło, że tak odbierasz moje fotki.
Tak czy inaczej bardzo dziękuję pozostałym za odwiedziny. Czuję, że trochę wysoko postawiłem sobie poprzeczkę w Waszych oczach. Nie wiem czy dalej sprostam.
25.
Motyw znany świetnie pokazany.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
26 jak dla mnie rewelka jeszcze nigdy nie czułem się jak na roller coster patrząc na zdjęcie.
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka