czasem słyszę w słuchawce "halo". teraz wiem jak to coś wygląda. jest dość duże
czy ten okrąg widać też "gołym" okiem?
czasem słyszę w słuchawce "halo". teraz wiem jak to coś wygląda. jest dość duże
czy ten okrąg widać też "gołym" okiem?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Świetnie wypatrzone i sfotografowane, szczególnie na drugim zdjęciugratulacje
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
początkowo skojarzyło mi się z górskim Widmem Brockenu![]()
ale jednak zupełnie inaczej to wygląda
a co do przyfarcenia - jak nie chodziłbyś i nie cykał fot to by się nie przyfarciło![]()
pomyśl jakbyś sobie pluł w brodę jak byś aparatu przy sobie nie miał
---------- Post dodany o 11:06 ---------- Poprzedni post był o 11:06 ----------
BTW - długo to zjawisko trwało ??
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Trudno było nie wypatrzećNajpierw byłem z jednej strony mostu, a potem jeszcze sobie wymyśliłem żeby zrobić fotkę z Wisłą na dole. Kierowcy tak się dzięki mnie zainteresowali, że mało stłuczki nie było
To musisz fotkę pokazać i wyjaśnić, że końca świata wczoraj nie było
Aparat to ja mam do siebie przyspawanyPadło na zrobienie panoram, bo chciałem to pokazać w szerszym aspekcie. Udało się jak udało. Widać miejsca jak aparat jpegi poskładał
Zjawisko obserwowałem około 40 minut przy czym nie wiem o której się zaczęło. Później zniknęło i znów na jakiś czas się pojawiło. Wczoraj dziwna pogoda była w Warszawie. Niby słonecznie, ale przechodziły szarugi z takiego drobniutkiego śniegu bądź lodu, który pewnie wywołał to halo.
Ostatnie zdjęcie bardzo ładne.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Para buch....