Strona 71 z 76 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 752

Wątek: Wątek Faziego

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fazi75 Zobacz posta
    Znam Twój punkt widzenia i naprawdę chcę usłyszeć co myślisz.
    Hmmm....
    no skoro twierdzisz, ze znasz mój punkt widzenia i chcesz to zakładam, że wiesz na co się decydujesz i że bez względu na to, co napiszę to nie wpłynie to na bezsenność Twoich nocy Takiego obciążenia bowiem moje sumienie mogłoby nie znieść
    Ostatnia wrzuta szczerze mówiąc na kolana mnie nie zwaliła niestety i nawet nic mnie w sercu nie ścisnęło...
    Jedyne co mi się podoba to sam zając, ale nie dlatego, że jest tak podany, tylko dlatego, że udało Ci się go upolować i że w ogóle zapozował...
    Trochę fociłam stwory i doceniam takie łupy.
    reszta zdjęć jest jakby powielaniem jednego pomysłu, który akurat mi się opatrzył. W samym Twoim wątku ludzi na dróżce z wymazianym tłem jest już wystarczająco sporo. Kiedy patrzę pierwszy raz jest git, kiedy drugi, tez dobrze, przy trzecim, już tak bez entuzjazmu a potem to już nie robią na mnie wrażenia no chyba, żeby byłoby to radykalnie inne ujęcie, albo totalna zmiana koloru czy światła.... w każdym razie coś odmiennego, a w tych tego nie widzę. W pierwszych jeszcze dużą rolę odgrywał kolor, był inny klimat, w tych jest tak równo.
    Wierzby natomiast chyba miały być straszne, a ze straszeniem nie mają nic wspólnego. Są po prostu ciemne i tyle. I chociaż foty w kompozycji czy paru innych detalach można uznać za poprawne to mnie by bardziej się podobało gdyby były inne, a niekoniecznie poprawne. Gdyby chociaż miały jakiś niestworzony czy konkretny klimat, a one po prostu są poprawne....
    Niestety to taka nie do końca moja bajka, ale z pewnością zyskają wielu, a nawet więcej niż wielu zwolenników jeśli nie klasyfikują się do rodzaju moich bajek więc chyba spać możesz spokojnie
    Liczę na inne wrzutki, z innym pomysłem, motywem, tematem, światłem etc.... Na pewno jeszcze wiele mi się spodoba
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jarmana Zobacz posta
    reszta zdjęć jest jakby powielaniem jednego pomysłu, który akurat mi się opatrzył. W samym Twoim wątku ludzi na dróżce z wymazianym tłem jest już wystarczająco sporo. Kiedy patrzę pierwszy raz jest git, kiedy drugi, tez dobrze, przy trzecim, już tak bez entuzjazmu a potem to już nie robią na mnie wrażenia no chyba, żeby byłoby to radykalnie inne ujęcie, albo totalna zmiana koloru czy światła.... w każdym razie coś odmiennego, a w tych tego nie widzę.
    Tobie sie opatrzyło to co wyżej innym łosie, jeszcze innym jeszcze coś innego. Cóż chyba czas na emeryturę, bo jak zdjęcia są nudne, to trzeba nabrać do nich dystansu. Za dużo i za często pewnie wrzucam zdjęcia

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fazi75 Zobacz posta
    Tobie sie opatrzyło to co wyżej innym łosie, jeszcze innym jeszcze coś innego. Cóż chyba czas na emeryturę, bo jak zdjęcia są nudne, to trzeba nabrać do nich dystansu. Za dużo i za często pewnie wrzucam zdjęcia
    Hmm.... szczerze mówiąc nie wierzę, że mówisz poważnie, ani że wziąłeś sobie do serca moje słowa, ale to raczej dobrze
    Gdybym ja brała sobie do serca wszystko co mówią to już dawno musiałabym sprzedać aparaty. Mało kto toleruję moje zdjęcia, a robię i jestem przekonana, że Ty tez nie odpuścisz. Ja po prostu nie lubię monotonii i dlatego pewnie odbieram tak jak odbieram oraz ciągle robię coś innego i szukam innego. Jak rozpracuję jedno i pojmę co i jak to już mnie nie bawi i szukam nowego. Lubię tak, ale mało kto tez tak lubi więc raczej mojego zdania nie musisz brać do siebie.
    jak widać reszta sądzi inaczej

P.S.
    łosie, makro, góry ze wszystkich stron też mi się opatrzyły, ale i tak zerkam od czasu do czasu. Moje foty też mi się opatrzyły dlatego kupiłam inne szkiełko, żeby mieć odmianę ...
    Ostatnio edytowane przez jarmana ; 31.12.15 o 11:24
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Dzisiaj już się nie sprzeczajcie bo to ostatni dzień roku
    Pozdrawiam
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Dzisiaj już się nie sprzeczajcie bo to ostatni dzień roku
    Pozdrawiam
    oj tam oj tam.... zaraz jakieś tam sprzeczania...
    Kto się czubi ten się lubi ponoć, więc trza tradycję podtrzymywać
    A w związku z tym ostatnim dniem.... (oby tylko tego Roku ) to i ja pozdrawiam i życzę Wam fajnej zabawy, niewielkich konsekwencji po, i dużo dobrego w Nowym Roku

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    W godzinach porannych w Warszawie można było zaobserwować fajne słoneczne halo. Z tego co się orientuję, to dość rzadkie bo ze słońcami pobocznymi i górnym łukiem stycznym. Poniżej to co udało mi się zarejestrować. Oba zdjęcia to wynik panoramy z aparatuKliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSCF1330.jpg
Wyświetleń:	481
Rozmiar:	817,7 KB
ID:	165578

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSCF1326.jpg
Wyświetleń:	493
Rozmiar:	513,7 KB
ID:	165579

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Rabbit
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    226
    Moja galeria
    ciekawe zjawisko, dzięki za uwiecznienie

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Ciekawe "halo", nie widziałem takiego
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    świetne - gratuluję obserwacji i zdjęć - to drugie podoba się bardziej - choć ciut szkoda obciętego kabla z góry (ale tylko trochę) bo zjawisko jest mega fajne
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Muminek
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    334
    Moja galeria
    Piękne zjawisko zaobserwowałeś, brawo!