Hmmm....
no skoro twierdzisz, ze znasz mój punkt widzenia i chcesz to zakładam, że wiesz na co się decydujesz i że bez względu na to, co napiszę to nie wpłynie to na bezsenność Twoich nocyTakiego obciążenia bowiem moje sumienie mogłoby nie znieść
Ostatnia wrzuta szczerze mówiąc na kolana mnie nie zwaliła niestety i nawet nic mnie w sercu nie ścisnęło...
Jedyne co mi się podoba to sam zając, ale nie dlatego, że jest tak podany, tylko dlatego, że udało Ci się go upolować i że w ogóle zapozował...
Trochę fociłam stwory i doceniam takie łupy.
reszta zdjęć jest jakby powielaniem jednego pomysłu, który akurat mi się opatrzył. W samym Twoim wątku ludzi na dróżce z wymazianym tłem jest już wystarczająco sporo. Kiedy patrzę pierwszy raz jest git, kiedy drugi, tez dobrze, przy trzecim, już tak bez entuzjazmu a potem to już nie robią na mnie wrażenia no chyba, żeby byłoby to radykalnie inne ujęcie, albo totalna zmiana koloru czy światła.... w każdym razie coś odmiennego, a w tych tego nie widzę. W pierwszych jeszcze dużą rolę odgrywał kolor, był inny klimat, w tych jest tak równo.
Wierzby natomiast chyba miały być straszne, a ze straszeniem nie mają nic wspólnego. Są po prostu ciemne i tyle. I chociaż foty w kompozycji czy paru innych detalach można uznać za poprawne to mnie by bardziej się podobało gdyby były inne, a niekoniecznie poprawne. Gdyby chociaż miały jakiś niestworzony czy konkretny klimat, a one po prostu są poprawne....
Niestety to taka nie do końca moja bajka, ale z pewnością zyskają wielu, a nawet więcej niż wielu zwolenników jeśli nie klasyfikują się do rodzaju moich bajek więc chyba spać możesz spokojnie
Liczę na inne wrzutki, z innym pomysłem, motywem, tematem, światłem etc.... Na pewno jeszcze wiele mi się spodoba![]()