Lubię te zwierzaki oglądać. Zaraz mi się gęba śmieje
wrrrr, jeszcze muszę rozdać, no ileż można![]()
Lubię te zwierzaki oglądać. Zaraz mi się gęba śmieje
wrrrr, jeszcze muszę rozdać, no ileż można![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajne łosie, (252) wygląda jakby miał na wszystko "wyłożone"![]()
czasami mniej znaczy więcej..
Wolę łosie, piękne zwierzaki to są, śpiące czy nie, nie nudzą mnie
samochodowa wrzuta mi się podoba, choć wolę foto przyrodnicze.Pozdrawiam
mam podobnie jak wyżej![]()
niemniej dynamika fajna
podobają się 261 257 i 255
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
ale zaleciało gumą... dawaj łosie
btw
i tak fajna i dynamiczna wrzuta![]()
Nie dawaj łosi, tylko dawaj takie wrzuty jak ta ostatnia. Jest przynajmniej urozmaicenie a nie jednorodność
Najlepiej wyszło chyba 256 lecz szkoda braku pupy w trochę większej ilości. 261 też jest bardzo fajne. Uważam, że cała wrzutka mogła by się obyć bez 254, 258 i 260 - te wyszły dla mnie nieciekawie
. W 254 w kadrze powinien być cały samochód z taką ilością lewej strony jak jest teraz i może jeszcze trochę więcej góry a 258 i 260 tracą przez brak ostrości. 258 byłoby zarąbistą fotą gdyby udało się uchwycić ostrość samochodu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.02.15 o 17:14
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ