Super! A możesz coś powiedzieć o okolicznościach powstania?
Zdjęcie zrobione podczas warsztatów fotograficznych we wrocławskim OPT na których starałem się zwiększyć swoje umiejętności.
Niestety, pisząc powyższy tekst dotarło do mnie, że to raczej nie ja zaplanowałem i zrobiłem to zdjęcie. Ponieważ na nim jestem, pewnie poprosiłem o jego udostępnienie do archiwum. Musiało być wykonane przez innego uczestnika i to jemu należą się komentarze. Najprawdopodobniej też jest na zdjęciu bo w atelier nie było większych grup niż cztery osoby. Aparat był sterowany samowyzwalaczem lub radiowo.
Nieswojo się czuję prezentując czyjeś zdjęcie w swoim wątku. Nie mam już kontaktu z uczestnikami kursu - to było z osiem lat temu. Nie wiem czy zdjęcie nie powinno być usunięte przez administratora.
daj spokój nie ma co usuwać![]()
fajna fota - wytłumaczyłeś jak było
czuj się bardzo SWOJO![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dź-dzięki za wparcieno to zachowując numerację:
32. Pan Ślimak wraca do domu
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No przecież my mamy oświetlenie w środkach komunikacji, a Pan Ślimak też może sobie oświetlac drogę![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
33. A ty co tak zapylasz?
34. Teleportacja