-
Odp: ice_cat i widziadła
przejrzałam cały wątek bo wcześniej się na niego nie natknęłam i wraz z kolejnymi stronami jest lepiej...
początkowo mega problem z trafianiem w punkt
a jak ostrości brak tam gdzie chcemy by była to fota iMO do kosza...
ale ostatnie rogate stwory i żaba - już super
fakt oko to Ty masz - dlatego ćwicz kompozycję i będą z tego naprawdę fajne cuda
manewruj GO może być dużo ciekawiej
---------- Post dodany o 19:25 ---------- Poprzedni post był o 19:23 ----------
ostatnie miejsce też na pewno z potencjałem ale w takich miejscach ludzie jako tło często odwracają uwagę od głównego tematu..
-
Kolejna impreza tym razem średniowieczna z wczoraj. Szału nie było ale wojowie dopisali
42 Czy są jacyś chętni do potyczki?

43 A tu strój tematyczny tylko chyba w tamtych czasach okularów to nie mieli???
-
ostatnio po deszczu pojawiła się tęcza w kawałkach, oto jeden z nich
.
-
to drzewo po prawej ciut mi nie pasuje - ale ogólnie sympatycznie wyszło
choć może kontrast jaki daje jest ok...
sama nie wiem
niemniej kolorki tęczy ładnie wpasowały się w kolory zachodu
-
Trochę wrócę do wątku wydarzeniowego. W sobotę- 19 lipca był u nas II Dzień Rzeczpospolitej Polskiej - zwany w skrócie husarią. Z wielkim hukiem więc zamieszczam wystrzał armatni, przed , w trakcie i po:
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 114
można by powiedzieć że zdjęcie wystrzałowe, ale trochę jakości zabrakło, pewnie na długim zoooooomie robione?
-
na obiektywie 18-55 o dużym zoomie nie ma mowy a i tak prawie ogłuchłam od salw armatnich w odległości do 10 metrów.
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 114
Wycinałaś czy to są pełne kadry?
-
pełne zmniejszone do 800x600 nic nie cięłam
-
Nie ma to ja własny zakurzony kąt ale chciałam zameldować pierwszy mój maleńki sukces w dziedzinie konkursów fotograficznych. Lokalnie .... ale na pierwszy tego typu wyskok wystarczy. W gminie Pułtusk szukajcie ........
.
Uprawnienia umieszczania postów