To ja w ramach protestu za brak kalendarza na 2014 zanabyłem... a nie, właściwie dostałęm, bo takie młode dziewuszki rozdawały - więc mam kalendarz z panią Senyszyn.
Jest A0
A żebyście widzieli jaką facjatę sobie zrobiła - Photoshop CS 11, nosz 18-tka normalnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzio... gdybym wiedziała, żeś taki zdesperowany, sama bym Ci ten kalendarz namalowała
Nie, no spoko. Jak byliśmy w Wysowej widziałam mnogość plakatów pani S. - chyba bardzo popularna postać w Beskidzie. Może nawet bardziej niż Maryla Rodowicz![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Też bym dała sobie głowę uciąć, że był większy i bardziej w kwadracie![]()
jakbyście tak sobie wszystko uciąć dali to byśmy mieli nie OLY Talibów tylko OLY Inwalidów
był ładny i na świetnym papierze co nie zmienia faktu że chyba możnaby już kończyć ankietę
kto się miał wypowiedzieć się wypowiedział.. chyba![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Olać format, treść się liczy. Wiem, że może już za późno, ale może by tak zdjęcia miesiąca ??? Nie czytałem całego wątku, jak popełniłem jakieś fopa, czy jak się to pisze, to nie ma tematu
.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo