Zastanawiam się czy nie zwiększyć limitu (np. do 20 a może 30 sztuk). Przeglądałem foldery u siebie i po selekcji mam 15 zdjęć, które chciałbym dodać, ale jeszcze się zastanawiam. Podpowiedzcie czy macie podobnie?
Zastanawiam się czy nie zwiększyć limitu (np. do 20 a może 30 sztuk). Przeglądałem foldery u siebie i po selekcji mam 15 zdjęć, które chciałbym dodać, ale jeszcze się zastanawiam. Podpowiedzcie czy macie podobnie?
wziąłbym pod uwagę ile pracy czeka zespół aby wybrać te 12 sztuk. będzie limit 20 to i tak zabraknie kilku zdjęć. może nie zmieniajmy zasad gry.
na pytanie - tak miałem podobnie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
/po wekendzie coś podeślę, może ze dwa, max trzy, dziesięć to dużo, 20 dużo za dużo![]()
bez przesady... 10 to wystarczająca liczba MBSZ![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wybaczcie, ale się nie doszukałem. Rozumiem, że zdjęcia wstawiamy w układzie horyzontalnym w proporcjach 4:3, czy też jest w tym zakresie jakaś elastyczność?
Smaku życia nie poczuje ten kto kuchnię bojkotuje
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Czarnych lub białych pasów po bokach raczej nie przewiduje, więc jeśli ktoś nadeśle kwadratowe lub pionowe kadry, to albo niech dośle wersje przekadrowane na poziome 4:3 albo wyśle inne zdjęcia. Pionowe kadry lub kwadratowe będziemy brali pod uwagę po ich przekadrowaniu.
---------- Post dodany o 08:49 ---------- Poprzedni post był o 08:38 ----------
Jeśli chodzi o limit przemyślałem temat. 10 to optimum, ale jak ktoś przyśle więcej to też nie będzie źle.
---------- Post dodany o 08:51 ---------- Poprzedni post był o 08:49 ----------
I jeszcze jedna uwaga. Pamiętajcie proszę by wysyłać obróbkę w pełnej rozdzielczości.
Ostatnio edytowane przez hades ; 14.08.14 o 13:11 Powód: literówka
The question is, who cares?
Tak, ostateczna obróbka. Będziemy się przyglądać pełnej wersji by uniknąć jakiś nieostrości lub mocnych szumów, które ładnie mogły zostać zniwelowane przez zmniejszenie do wielkości np. 1024x768. Poza tym, jak pisze Romek, po co dwa razy wysyłać.
Także Arku, możesz wysłać wszystko raz jeszcze. Unikaj kwadratowych kadrów.
Ostatnio edytowane przez hades ; 14.08.14 o 11:11