Tak jak napisalem.W cieniach snieg u mnie jest szary i nie ma niebieskiego nalotu.A czy kontrast zwiekszylem? Juz nie pamietam,moze?
Tak jak napisalem.W cieniach snieg u mnie jest szary i nie ma niebieskiego nalotu.A czy kontrast zwiekszylem? Juz nie pamietam,moze?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pewnie znowu koledzy powytykają mi co nieco, ale co tam ... w końcu właśnie mi o to chodzi.
To zdjęcie wisiało u mnie w mieszkaniu przez rok, na poczesnym miejscu. Jestem z niego dumny i tak się do niego przyzwyczaiłem, że już zapewne nie widzę jego słabości.Byłem tam o takiej porze, jaka wynikała z mojej pracy i nic tu nie mogłem zmienić, ale czy da się coś jeszcze popoprawiać obróbką?
Myślałem, zbierałem, zastanawiałem się, ... i w końcu zamówiłem!
Po tych wszystkich lekturach w Internecie, zamiast wiedzieć więcej, miałem tylko mętlik w głowie.
Ale jeśli zdjęcia z kitowym obiektywem tak wychodzą, to niech Ci co mówią o:
1 - małej matrycy
2 - mydlanych kitach
3 - kłopotach z nadmierną głębią ostrości
... się wypchają.
W moim ogródku, 30 minut po wyjęciu M10 z pudełka:
1
2![]()
3![]()
Ostatnio edytowane przez mareksopl ; 17.04.14 o 21:26
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Druga wersja bije pierwszą na głowę![]()
The question is, who cares?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No i fajnie
Poczekam na cd.
Pozdrawiam.
P.S.
A to z Budapesztu - też mi się podoba.
działaj działaj - jak Mirek i helmuth Cię tu wspierają swoimi wersjami to raz dwa ogarniesz wszystko co najważniejsze![]()
Budapeszt ze Wzgórza Gellerta robione ?
uwielbiam to miastozakochałam się w nim kupę czasu temu, w zeszłym roku dane mi było poznać go bardziej
ale niedosyt pozostał duzy - także dziękuję za przypomnienie niezwykłych chwil![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22