Dzięki za odwiedziny.
Dźwięki popłyną z relacji z następnego koncertu, na którego rejestrację dostałem pozwolenie. Niestety będzie to już ostatni koncert w tegorocznej edycji festiwalu.
Zapraszam do Frydmana w najbliższą sobotę.
Dzięki za odwiedziny.
Dźwięki popłyną z relacji z następnego koncertu, na którego rejestrację dostałem pozwolenie. Niestety będzie to już ostatni koncert w tegorocznej edycji festiwalu.
Zapraszam do Frydmana w najbliższą sobotę.
bezbagnetowiec z mianowania
Krótko: zdjęcia fantastyczne - kolory wnętrza pięknie oddane. Co do instrumentu - wygląda na nowy wyrób, a jak brzmi nie mam pojęcia.
Zgadzam się ze wcześniejszym komentarzem Autora, że w takich warunkach muzyka brzmi inaczej, a może raczej słucha się jej inaczej. Frekwencja przy takiej muzyce nie jest najwyższa, ale może to i dobrze![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Gdzie i o której ten koncert.???
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Swietna relacja z koncertu, foty przednie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
W najbliższą sobotę w kościele pw Św Stanisława we Frydmanie o godz. 18.
W programie występ Lute Duo czyli lutnie, teorba, gitara barokowa czyli jednym słowem osiemnastowieczna muzyka barokowa.
Wstęp oczywiście wolny.
Wbrew pozorom na te koncerty przyjeżdża sporo osób. Ostatnio nawet na chórze było pełno bo na dole nie zamieścili się wszyscy chętni.
Znakomite!!!
Tym razem już ostatnie zdjęcia z koncertu, który odbył się 30 sierpnia w kościele Św Stanisława we Frydmanie.
Wystąpiło "Lute Duo" w składzie: Anton Birula - lutnie, teorba i Anna Kowalska - lutnie, gitara barokowa.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
Pewnie zauważyliście na zdjęciach, że koncert był rejestrowany (statyw z rejestratorem)
Pliki video i muzyczne pojawią się niebawem w moim teście rejestratora liniowego LS-3, który otrzymałem do testu dzięki uprzejmości Olympusa.
Ostatnio edytowane przez wulf ; 4.09.14 o 10:27
Świetna ta wrzutka.
Pozdrawiam.
Zdjęcia bardzo fajne, czekam z niecierpliwością na ten test połączonych zdjęć, video i dźwięków
nie jestem fanem tego typu zdjęć... ale poradziłeś sobie super ze światłem, które domyślam się do najłatwiejszych nie należało...![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22