te ostatnie to juz totalnie pojechałeś - ale jak widać są tego zwolennicy
o ile ostatnie mi się ogólnie podoba - to te rameczki nei do zaakceptowania przez oko me![]()
te ostatnie to juz totalnie pojechałeś - ale jak widać są tego zwolennicy
o ile ostatnie mi się ogólnie podoba - to te rameczki nei do zaakceptowania przez oko me![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
10 b. ładna.
Szkoda, ze 6 tak pozbawiłeś kolorów, bo byłaby the best![]()
Fajowy ten 10-tykadr.
Ja tam lubię "eksperymenty"
Pozdrawiam.
Chyba ósme? Bo w szóstym koloru aż nadto. Zdecydowałem się stonować niebieski bo niebo jakkolwiek ładne nieco przytłaczało górki, które nie dość że niskie to jeszcze takie stłamszone były tym błękitem.
Ale rawa nadal posiadał więc gdy będę przygotowywał plik na odbitkę to pewnie jeszcze się zastanowić nad wersją finalną.
bezbagnetowiec z mianowania
bezbagnetowiec z mianowania
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świetne foto - to z nitkami.
Pozdrawiam.
Obejrzalem sobie caly watek. Szczegolnie "wpadly mi w oko" 4 oraz 12 - ciekawe przedstawienie pajeczyny.
Moje fotopstryki na forum Olympusa. | sprzęt - ciągle się zmienia
Stara prawda: Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nitki pajęczyny rewelacyjnie wyszły !!!!!
jak byś nei napisał co to raczej bym nie zgadła
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
13! extra.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.