Ładny ten rzepak. Tylko 3,ta 4 w innym świetle mi nie podchodzi.![]()
Ładny ten rzepak. Tylko 3,ta 4 w innym świetle mi nie podchodzi.![]()
Olałem co mówił lekarz i po tygodniu wstałem i poszedłem się przejść w fajne miejsce.
5.
Dolina Zachwytu.
bezbagnetowiec z mianowania
Śliczne.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
nie dziwi mnie "ponoszenie" sama ostatnio łapię się na tym odnajdując jakieś nieużywane dotąd funkcje w programie![]()
niemniej 6 (chyba najmniej ciachnięta programem) najbliższa sercu memu
a Bieszczadów zazdraszczam na maksa
mam nadzieje że faktycznie uda mi się tam na jesień wybrać
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
8- mi się
Pozdrawiam.
Dzięki, że nie zjechaliście mocnej obróbki. Teraz jednak pojechałem na maksaz nową zabawką.
Bieszczadzkie fufu w natarciu.
10.
11.
Jestem wrogiem wszelakich ramek w necie ale tym razem nie mogłem się powstrzymać. Powoli zaczynam ogarniać PSP X6 i muszę napisać, że mi się podoba. Cieszy tryb 16 bitowy bo przy takich dużych ingerencjach w normalnego jpga ze zdjęcia zostałaby sieczka.
Podobają mi się też dość szybkie efekty jakie można uzyskać ale jeszcze nie udało mi się wdrożyć w logikę obsługi programu bo jest zupełnie inna od PS i Gimpa.
Przy stosowaniu gotowych filtrów trzeba niestety chwilę poczekać na efekt ale z drugiej strony akcja w PS też potrafi chwilę potrwać.
bezbagnetowiec z mianowania
Mnie tam się podobają te z ostatniej serii, z poprzedniej mniej.
Jacek
Mnie najbardziej podchodzi 6 i 10![]()
Zgadzam sie z przedmowca, najbardziej podobaja mi sie 6 i 10 ... chyba tradycjonalista ze mnie![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia