Kiedy? Usunałeś zdjęcie z wątka / serwera - jakiś powód?
Reportaż (raczej set zdjęć) z wizyty prezydenta - dobrze czujesz, bo dużo zdjęć, które mówią to samo.
Pierwsze i ostatnie dobre, a potem mogłeś zostawić max jedno z tego przechodzenia się urzędującego prezydenta w tłumie.
Set zdjęć ze szkoły - z tych wybieram pierwsze za kolorystykę, ostatnie za kadr.
Zdjęcia z reportażu (?? - czy naprawdę to reportaż - gdzież ci on?) - z zagadką - dobrze naświetlone.
Intencje odtwórców - któż to - można przeczytać, dzięki strojom. Na pierwszym to coś z przodu to drabina?
pozdrawiam,
Dzięki za odpowiedź SawaNic nie usuwałem z serwera, chyba że przez przypadek. Jak będę miał dostęp do komputera to to poprawie.
Ten reportaż to w sumie trochę słowo na wyrost bo wyszły mi ładne zdjęcia zamiast historii... 95, 96, 73, 74, 72 to jedno wydarzeniegrupa w której fotografuje organizuje wystawę więc nie mogę pokazać wszystkiego przed 30 kwietnia - tym razem data jest ustalona.
Na 95 w lewym dolnym rogu jest kawałek krzesła. I od razu podpowiem, to dwa polskie zespoły które były razem na koncercie w latach 80, razem z wieloma innymi artystami.
95 - Abba, tylko nie wiem, którzy robią za facetów...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Pudłoale interpretacja niezła
Więc zdradzam całą tajemnicęfotografowałem Opole 80, czyli koncert chełmskich artystów stylizowany na tą imprezę. Co do zagadki to na zdjęciach jest zespół Vox i wokalista Dżem.
97.98.99.100.101.102.103.104.105.106.107.108.109.
Ostatnio edytowane przez sconner ; 30.04.15 o 11:53
Cześć,
Fajne wydarzenie, pewnie mnóstwo zabawy dało odtwórcom.
101 fajny kadr.Kilka innych też fajnych.
pozdrawiam,
robs
106 fajny bardzo fajny kadr. Reszta też. O i garowe świetne.! Pozdr
ta jest 106 i 107 najlepsze IMO![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22