Jakim byłem ignorantem, że tutaj nie zajrzałem! Godzinny serial obejrzałem. Może trochę szybko, ale to był pierwszy razZnakomite foty. Widać, że lubisz po górach łazić.
Jakim byłem ignorantem, że tutaj nie zajrzałem! Godzinny serial obejrzałem. Może trochę szybko, ale to był pierwszy razZnakomite foty. Widać, że lubisz po górach łazić.
Było więcej ale i tak mało. Kilka samochodów na parkingu już stało więc część turystów była już na trasie. Dwa samochody przyjechały zaraz po mnie. Najwięcej osób było na granicznym szlaku, większość Słowacy. Spoglądając na szlak z Kończystego Wierchu na Trzydniowański Wierch i dalej do Polany Chochołowskiej było widać zaledwie kilka osób, w kierunku Wołowca jedna osoba. W schronisku też pustki.
Śnieg ma swój urok, ale trochę się go bałem i wczoraj po obejrzeniu kamer zmieniłem trasę - początkowo miały być Rohacze. Jak się jednak okazało śniegu było niewiele, głównie w Wysokich Tatrach, a na Rohaczach wcale - muszą zaczekać na następny raz.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Idąc dalej żółtym szlakiem na Przełęcz Iwanicką trafiamy najpierw na bagienko, które można ominąć skrajem lasu. Szlak w wielu miejscach jest mocno zdewastowany i trzeba iść dnem potoku, w którym na szczęście było mało (lub też w ogóle) wody. Wspominał o tym (i pokazywał zdjęcia) wcześniej Robtor. Zdjęć nie pokażę bo przy tych kontrastach mam białe niebo i znowu mnie ktoś opierniczy, zresztą szału tam nie było.
305. Wychodząc z lasu na Przełęcz Iwanicką w końcu dostrzegamy góry.
306. Idąc dalej zielonym szlakiem w kierunku Ornaka mamy coraz lepsze widoki
307.
308.
309.
310.
311.
312.
313.
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Tereny jakby znajome narazie, zdjęcia świetne!
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Ładnie pokazujesz te górki![]()
Kominiarski swietny.
o popatrz - nie ma białego na niebie![]()
choć w głowie mam teraz Śnieżkę a przede wszystkim Samotnię![]()
to Ci powiem że fajna seria innogórska![]()
ostatnie i 310 jakoś chyba najbardziej dla mnie choć wszystkie pokazują piękną jesień![]()
może faktycznie pojadę na Czerwone Wierchy![]()
bo kolorki w Tatrach już miodne![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Widoki przepiekne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo ładna ostatnia seria, widoczki wspaniałe.
Pozdrawiam