Wakacje, raz urlop spędziłem w Tatrach i nigdy więcej...Poczekam na wrzesień i może się wybiorę. Takie tłumy nad Morskim okiem już kilak razy widziałem. Dawaj foty, z syfem czy bez bedziemy oglądać![]()
Wakacje, raz urlop spędziłem w Tatrach i nigdy więcej...Poczekam na wrzesień i może się wybiorę. Takie tłumy nad Morskim okiem już kilak razy widziałem. Dawaj foty, z syfem czy bez bedziemy oglądać![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ten biedak z rogami wyglada,jakby mial serdecznie dosc..
Nie dziwię się. Kiedyś, dawno temuwyjeżdżałem co roku na wakacje do Zakopanego/w Tatry. Skutecznie zniechęciły mnie tłumy i niestabilna pogoda - na wiele lat Tatry sobie odpuściłem. Teraz tylko krótkie wypady w ładną pogodę (prognozy na szczęście się sprawdzają). W wakacje, weekendy nie jest źle gdy się wybierze mniej uczęszczane szlaki i wcześnie wyruszy. Trzeba się niestety liczyć z powrotem w tłumie lub wracać o późnej porze.
Dzięki
Polecam Przełęcz pod Chłopkiem, Rohacze też czekają (muszę koniecznie w tym roku)
, Wrota Chałubińskiego - tłumów raczej nie będzie a ładny szlak.
Obiektyw był już odsyfiony![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Byłem kilka razy "z tamtej strony". No może nie na szlakach.![]()
Góry wg. mnie zupełnie inne, nawet drzewostan jakby odmienny (bardzo dużo modrzewi). A i pogoda po tamtej stronie jest czasem zupełnie inna jak u nas..
Takie tam moje spostrzeżenia górala nizinnego.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dawaj fotki, bo ja zrobię zalew z dzisiaj...![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja