OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zima juz zawitala.
Podoba mi sie wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z przyjemnością tu zaglądam.
oj nawet nie wiesz jakbym chciała... ale obiecałam sobie że nie będę już w ten sposób marudzić - więc przestaję
szpilki niestety nie są moim przyjacielem - nie ogarniam tych butów - raczej preferuję wygodne obuwie![]()
co do butów - to owszem jedne podziurawione - ale jakieś inne są pod ręką..
poza tym zawsze można wskoczyć w niestrudzone glany
co do zdjęć - uwielbiam kadry z 1 tudzież 2ką człowieczków w tle![]()
pokazują potęgę gór !!!!i to pięknie to pokazują
niemniej wolałabym kadry z nimi w mocnych punktach - a nie wszędzie tak się dało
m.in na 403 tego mi zabrakło - a widoczek kapitalny...
poza tym 400 - 403 są mi bliskie![]()
i tutaj kilka słów o tym co widzę i się trochę dziwię...
czy na 2ch ostatnich fotach 408 i 409 widok z pierwszego planu ten fragment który jest w cieniu - jest zrobiony na BW ??
bo tak to wygląda - i nie ukrywam że trochę to boli me oczy(zwłaszcza na 40
![]()
wygląda jakbyś chciał ściągnąć niebieski i pociągnął za bardzo...
ale jeśli tak nie jest to przepraszam...
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 30.11.14 o 21:40
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
- nie denerwuj, za co przepraszasz? masz pisać co Ci się nie podoba!
Faktycznie jak na to teraz patrzę wygląda to dosyć dziwnie. Był taki mocny cień, że po jego wyciągnięciu, wyżarło kolory, BW nie robiłem.
Szlak do Pięciu Stawów był pusty. Spotkałem tylko jedną osobę wracającą (jakaś chyba biegaczka) i jedną idącą do doliny. Szlak najpierw bez śniegu, powyżej lasu pojawił się śnieg a przy Siklawie lód. Turysta przede mną usiłował iść tam po kolanach ale po chwili się poddał i zawrócił. Prawdopodobnie lepsze warunki były na alternatywnym czarnym szlaku gdzie kilka osób wyszło bez raków choć tez narzekali na warunki.
410. Siklawa
411. i lód na szlaku
412. Pierwsze spojrzenie na Wielki Staw Polski
413. i drugie
414. tu z Małym Stawem
415. Przedni Staw Polski już zaczął zamarzać
416. Idąc w kierunku Zawratu spojrzałem za siebie
417. Widok z góry na dolinę (do tego miejsca dotarłem, na Zawrat brakło czasu)
418 Tatry Bielskie
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Sliczne widoki.Jak ja dawno w gorach nie bylem.
Az pozwolilem sobie pogmerac w jednym,wydaja mi sie za niebieskie.Tak zeby porownac, wstawie dwa obok siebie,Jedno z nich to moje gmeranie.Załącznik 136767Załącznik 136768Moge sie mylic tez.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Z Siklawą to często jest tak, że niebo wypalone, ale to prawie zawsze pod słońce.
Fajne te Twoje "oglądania" za siebie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
406, 408 - rewelacja - podobny widok mogłem zobaczyć będąc w Himalajach - dolina przykryta chmurami![]()
Moja Galeria zdjęć z Maroko, *** Relacja z wyjazdu na Słowację *** Przebyte Trasy Rowerowe *** Relacja z wyjazdu "Rowerem przez Himalaje"