|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
byłam tu i się zachwyciłam ostatnią panoramą....
Czy ktoś wspominał o jakichś tłumach w Tatrach
302. Siwa Polana dzisiaj rano
303. trochę dalej idąc Chochołowską
304.
Widzicie jakichś, bo ja nie
Od parkingu przy Siwej Polanie przez Iwanicką Przełęcz, Ornak do Siwej Przełęczy spotkałem jedną parę turystów
Dalej na Starobociański i Kończysty Wierch było już ich troszkę więcej, pojawili się Słowacy.
Dalej szedłem przez Trzydniowański Wierch do Polany Chochołowskiej i z powrotem na parking rowerem. Szkoda, że nie ma takich rowerów na trasie nad Morskie Oko, można by zaoszczędzić nogi na tamtejszym asfalcie.
W sumie był to cudowny dzień, jeden z takich, dla których warto żyć. Może tylko od strony fotograficznej przydałoby się trochę chmurek ale i tak grzechem byłoby narzekać.
A było to w drugą rocznicę zapisania się do klubu i zmiany systemu na Olympusa.![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
rano czyli ??
jak dla mnie ciut za jasno i biało na niebie na 2ch ostatnich
niemniej i tak Ci zazdroszczę tych częstych wypadów w Tatry w tygodniu z pominięciem mas turystów
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Za wcześnie byłeś na szlaku, później pewnie więcej ludzi było. Kawałek drogi zrobiłeś
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
jak poglądowe to masz odpuszczone, czekam zatem na foty
no ja myślę - do lepszych rzeczy nas przyzwyczaiłeś więc się nie dziwZamieszczone przez abir
![]()
no się podpisuję pod tymZamieszczone przez yamada
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22