O kurcze, ale zazdraszczam, my sie z Marysią wybieramy, ale od Kasprowego i dalej przez Kopę, Małołączniak i dalej.
Tylko na urlop czekamy wspólny
O kurcze, ale zazdraszczam, my sie z Marysią wybieramy, ale od Kasprowego i dalej przez Kopę, Małołączniak i dalej.
Tylko na urlop czekamy wspólny
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Czyli trasą którą przeszedłem zeszłoroczną jesienią gdy Czerwone Wierchy były czerwone a nie czarno-zieloneFajna trasa, daj znać jak pojedziesz może gdzieś na szlaku się spotkamy
---------- Post dodany o 22:36 ---------- Poprzedni post był o 22:35 ----------
Cała ostatnia wrzutka z Krzesanicy (za wyjątkiem ptaszka).
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Chmury i góry, po prostu pięknie. Ładnie to pokazałeś. Gratuluję!
Dzięki wszystki ma odwiedziny i komentarze. Wrzucam jeszcze jedną fotkę, co prawda nie z Tatr ale z powrotnej drogi. Na szczytach pioruny tylko postraszyły, tymczasem w powrotnej drodze szalała burza od Podhala po Kraków. Tak intensywnej tęczy dawno nie widziałem (z piorunami niestety złapać się nie udało):
254.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Chmurki trafiły Ci się fajne, szkoda że się nie przejaśniło trochę. Myśmy przemierzali te tereny w czerwcu zeszłego roku, od Kasprowego. Miś nam umknął
, turyści idący z naprzeciwka twierdzili że 5 minut wcześniej go widzieli trochę poniżej szlaku, (w okolicach Ciemniaka to było) i że zeszedł na polska stronę, trochę my mieli w "portkach" bo pustawo było i mgliście a niespodziewane spotkanie z misiem to nie wiem czy przyjemna sprawa
, na szczęście zeszliśmy do Kościeliskiej i Go nie spotkaliśmy.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
normalnie zarąbiste![]()
![]()
![]()
wszystkie piękne ale chyba 250 pokazują najwięcej
ciężka trasa ? chętnie bym się tam wybrała - choć zapewne na pierwszy rzut pójdzie trasa o której wspominał Bodzio kilka slajdów wcześniej którą robiłeś jesienią![]()
![]()
a kiedy to nastąpi - jeszcze nie wiem - ale nastąpi![]()
PS za pominięcie robala w tym cudownym wątku dzieki !!!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Trasa nie jest specjalnie trudna, nie ma długich, stromych podejść, rozkłada się to na całej trasie od Doliny Kościeliskiej po szczyt Ciemniaka/Krzesanicy. Trasa z Kasprowego też bardzo fajna i łatwiejsza jeżeli wyjedzie się kolejką na Kasprowy. Jest parę możliwości zajścia na dół a jedną z nich jest trasa jaką teraz wchodziłem czy też schodziłem.
Ja też pewnie jeszcze w sierpniu wybiorę się w Tatry. Nastawiałem się na wrzesień, gdy jest mniej ludzi ale niestety wyjeżdżam z pracy na szkolenie więc nie będzie czasu.
Rozważam Rysy lub Orlą Perć (boję się, że teraz będą tłumy więc raczej odpada), Ornak i okolice - tam gdzie był niedawno Robtor (tu boję się prac związanych z usuwaniem skutków wichury na szlaku, może być zamknięty?), Rohacze z Chochołowskiej i z powrotem (raczej ciężka trasa jak na jeden dzień, ale może spróbuję) lub Czerwone Wierchy jak będą fajne chmurki
W przyszłym tygodniu na rozgrzewkę może Pieniny lub Babia Góra, a może jedno i drugie.
Chętnie też wybrałbym się w Bieszczady na jesień (jeszcze nie byłem), ale na razie nie widzę chętnych a samemu mi się nie chce![]()