Taaak - "Zielone Wierchy" ... trzeba czekać do jesieni![]()
Taaak - "Zielone Wierchy" ... trzeba czekać do jesieni![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
248 ciekawe ujęcie - chociaż chciałoby się więcej góry i dla wyrównania proporcji z tą górą ciut więcej prawej
ale obstawiam że 248 to fragment z 247 które też piękne - ale nie ma tych ciemnych gór z tyłu
jak tak teraz patrzę - to jak zwykle wszystkie mi się podobają![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
następne fajne zdjęcia.
praca w 15 minut i dobra decyzja pójścia w góry, warto było![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
245 fajne chmurki
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Super. Aż miło popatrzeć na takie widoki.
The question is, who cares?
Piękne zdjęcia, aż ma się ochotę wyłączyć komputer, spakować plecacak i torbę fotograficzną i ruszyć śladami Twoich zdjęć.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Chmury sie ostro kotluja....
Docieramy do celu wyprawy czyli Krzesanicy (początkowo celem był Ciemniak ale warto było przejść trochę dalej).
249.
250.
251.
252. Powrót Przełęczą Mułową
Kóz ani misia niestety nie spotkałem, ostało się na ptaszku i robalu ale zlituję się i robala nie zamieszczę
253. Zięba
Powrót zielonym szlakiem do schroniska na hali Ornak przy pogodzie wybitnie niefotograficznej, gdzie niestety nie było placka z oscypkiem, a szarlotka, choć niezła, to lepiej mi smakowała na Chochołowskiej. Powrót na parking prawie pustym szlakiem, zupełnie nieprzypominającym tego z godzin przedpołudniowych. Trochę postraszyły pioruny, na szczęście było je tylko słychać a nie widać![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajna relacja, podoba mi się bardzo 249, widok z Krzesanicy chyba.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Fajnie te chmury Ci wyszły![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ