Chmury i góry to świetne połączenie. Też bym coś wrzucił, ale się wstydzam, bo moje zdjęcia nie są takie zajebiste![]()
Chmury i góry to świetne połączenie. Też bym coś wrzucił, ale się wstydzam, bo moje zdjęcia nie są takie zajebiste![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jako że wczoraj miałem do zrobienia robotę pod Krakowem, z którą uwinąłem się w 15 min. nadarzyła się okazja na krótki wypad w Tatry. Co prawda padający deszcz zniechęcał ale na kamerkach internetowych z Tatr pogoda wyglądała znacznie lepiej. Niestety zamiast jak zwykle przez Czarny Dunajec pojechałem przez Zakopane gdzie w korkach straciłem dużo czasu. Na szlaku w Kościeliskiej znalazłem się o 11-tej. Tłum jak w centrum Katowic w godzinach szczytu i masa błota więc zamiast drogą lepiej było iść łąką. Jak tylko się dało skręciłem na boczny szlak - czerwony na Ciemniak/Czerwone Wierchy, a tam turystów już było niewielu. Pogoda ze znaczną przewagą chmur, czasem wychodziło słońce, trzeba było szukać okazji na zrobienie poprawnego zdjęcia. Na szlaku (szczególnie jego początku) widać wielkie zniszczenia w drzewostanie spowodowane zeszłorocznymi wiatrami.
Klikać do oporu.
236.
237.
238.
239.
240.
241.
242.
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Alnico zdjęcia 239 i 242 bardzo, bardzo fajne.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
a ja lubię 241 i zdjęcia tego właśnie typu
niby szaro buro - a tu kawałek zbocza pięknie światło oświetla nadając tej zieleni niewiarygodną barwę
zdecydowanie z Twoich wątków wolę ten![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ja tam powiem, że z chmurami zdjęcia jakoś tak żyją. Superowskie są. Ja wiem - z błękitkiem też fajne, ale jak błękitek to i słonko ładuje. A tu... pycha![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||