I znowu trzeba będzie czekać*7 - 9 miesięcy na śnieg![]()
I znowu trzeba będzie czekać*7 - 9 miesięcy na śnieg![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Śliczne widoki. Bardzo ładne.![]()
Bardzo ładne te Tatry, tylko wysokie (choć Zachodnie) i wszystko zasłaniają
Nadal jestem zadziwiony, że ludzi nie widać![]()
Piknie!Ja już na krokusy się w tym roku nie wybiorę
, plany mi pokrzyżowały okoliczności niezależne już dwa razy... aaaaa....
. Raz pogoda, a teraz moja luba się rozchorowała i upa z wyjazdu wyszła. Następny termin za 2-3 tygodnie, hihi... śnieg pewnie jeszcze będzie chociaż
. Przynajmniej sobie foty pooglądałem
. Pozdrawiam.
Ładne foty, jest czym oko nacieszyć.
1; 5 i 8 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe słowa
Super sprawdza się w górach Panas 7-14, był to bardzo udany zakup (szczególnie, że udało się tanio kupić), a bliki, którymi straszono okazały się nie takie groźne
Ludzi bardzo mało. Na szlaku spotkałem jedynie jedną cztero i jedną dwuosobową grupę, z daleka widać było jeszcze kilka osób.
To współczuję, na pewno warto było się wybrać. Jeśli o śnieg chodzi to nigdy nic nie wiadomo, może być go nawet więcej, życzę udanej wyprawy
Na zakończenie cieszący się szczególnym powodzeniem przysmak chochołowski (szarlotka z jagodami i śmietaną) z tamtejszego schroniska:
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
ja też za 3 tygodnie tam będę !!!![]()
także zobaczymy co się uda zobaczyć i jakie naśnieżenie będzie..
bo w to że będzie ładna pogoda nie wątpię - zawsze w ostatni weekend kwietnia jest pięknie !![]()
sprawdzone od 10 lat
jak doczłapie do chochołowskiej to zapewne spróbuję tego przysmaku z ostatniego zdjęcia
a foty ekstra - napisz jak się szło pod względem warunków ?
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z tą szarlotką to chyba kiedyś była grupa, która próbowała ją ze wszystkich schronisk. A nie wiem które wygrało![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||