OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
czekałam na te zdjęcia - choć myślałam że Tatry zobaczę a nie kwiotki![]()
zwłaszcza że coraz bardziej na nie uczulona jestem![]()
żartuje - fajne krokusy - liczę na więcej dzisiejszych* fot
* zdążyłam w ostatniej minucie dzisiaj![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Możesz zajrzeć do tych sprzed roku - ta sama trasa, pogoda, kadry nic nowego nie wymyśliłem
Trzeba było wykorzystać na szybko okienko pogodowe o co ciężko jak na razie w tym roku - cały dzień lampa, a że trochę czasu mało było to taka spokojna zimowa spacerowa trasa Chochołowska - Grześ - Rakoń jak rok i dwa temu.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A to nie wiedziałem, że Tatry Ciebie tak urządziły, czy to wtedy jak śniegu nie było, tylko sam lód?
no to będzie na Ciebie
Biorąc pod uwagę wcześniejszy dzień na Pilsku i zalegający śnieg po drodze krokusy mnie zupełnie zaskoczyły. Na szlaku zastanawiałem się czy nie zboczyć na Trzydniowiański Wierch. Wyżej jednak sporo jeszcze śniegu przypalanego mocnym słońcem wybrałem więc sprawdzoną trasę na Rakoń.
796. Mimo ładnej pogody i późnej już godziny na szlaku pusto (Siwa Polana).
797. Na Chochołowskiej resztki śniegu, pierwsze krokusy za drzewem po prawej
798.
799.
780.
781. Chochołowska z góry, podczas powrotu - nawet te poranne resztki śniegu w większości poznikały.
![]()
Na Pilsku bylem trzydziesci lat temu. Piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
piękne góry serwujesz - jak najbardziej może być na mnie![]()
trochę źle to między wierszami zinterpretowałeś![]()
ja wyglebiłam na zwykłej śliskiej trawie![]()
ale potworna ślizgawka była wtedy w Krakowie![]()
więc na jakikolwiek śnieg na żywo patrzę z niesmakiem tej zimy![]()
co do zdjęć 2 szczególnie mi się podobają - 783 - uwielbiam zdjęcia pod słońce - w takim wykonaniu zwłaszcza
oraz jego zbliżenie 784
Fakt, piękne te góry nasze...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()