Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
i po co wchodziłeś tak wysoko, przecież tam nic nie ma
gratuluję wyprawy.
chyba szybciej pojadę na Madagaskar niż wejdę tak wysoko![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Spektakularne ujęcia - oglądam z wielką przyjemnością![]()
Listopad bez sniegu..to smuci.
Dzięki dobry człowieku, "nachodziłem" się po naszych Taterkach w Twoim towarzystwie, oj "nachodziłem", teraz sobie posiedzę i odpocznę.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Listopadowe kadry kapitalne, Zawrat i okolica w tych jesiennych kolorach z odrobiną śniegu pięknie się prezentują.
Te łańcuchy na 773. wyglądają tak niewinnie, a pamiętam jak wychodziłem tam pierwszy raz, na przełomie maja i czerwca, rano w schronisku "Murowaniec" ratownicy znając aktualnie panujące warunki powiedzieli, że przejdziemy tamtędy bez problemu, bo to jest trasa cytuję: "dla kobiety w ciąży, na spocenie" i oczywiście poszliśmy, pod przełęczą pojawiły się gęste chmury, widoczność spadła do 10 metrów, a łańcuchy ze zdjęcia 773. wystawały tylko co kilka metrów spod lodu i zmarzniętego śniegu, nie wiem jakim cudem to przeszliśmy, ale od tego czasu nabrałem wielkiego respektu do wysokich gór.
Pozdrawiam
Smuci, ale jeszcze bardziej to, że w styczniu nie ma bo to co tam jest to tyle co nic niestety
Nawet chciałem się tam wybrać ale szkoda czasu i zdrowia, jak tak dalej pójdzie to niedługo na krokusy można będzie jechać.
W zeszłym roku dużo śniegu było wiosną, dziwi mnie tylko ta opinia ratowników.
A pochodź sobie, tylko w jakąś przepaść nie wpadnij![]()