Strona 122 z 173 PierwszyPierwszy ... 2272112120121122123124132172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.211 do 1.220 z 1724

Wątek: Ze samiuśkich Tater

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Miłośnikom tatrzańskich widoków polecam zdjęcia Olgi, która zeszłego tygodnia odeszła od nas na zawsze na ścianie Małej Kończystej. Wiele zdjęć robi duże wrażenie, szkoda dziewczyny. Widać, że Tatry były jej ogromną pasją.
    https://www.flickr.com/photos/olga_tatry/albums
    https://picasaweb.google.com/altair1984
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar hadan
    Mieszka w
    pomorskie
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria
    Rzeczywiście Jej zdjęcia robią wrażenie. Cześć Jej Pamięci.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    seria z tego postu niemal w całości zrobiła na mnie mega wrażenie, zwłaszcza 646-650, w 651 ciut mi góry brakuje - chciałoby się więcej zobaczyć - kolejne też za wąskie dla mnie - góry lubię oglądać szeroko by można odetchnąć pełną piersią...

panorama też spoko ale powyższe wolę bardziej

zdjęcia Olgi świetne, oczywiście jest ich mega dużo... i nie sposób je przeglądnąć z biegu..
    widać że kochała góry, wspinaczkę po nich i zdjęcia..
    szkoda kolejnego młodego życia, życia z pasją, które tak szybko się zakończyło...

nie wiem czy jakby była z kimś w górach - uratowaloby ją to od śmierci, ale chodzenie po górach samemu to nadal dla mnie za duże ryzyko
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

| OlyJedi Awatar WoRaS
    Siła reputacji
    78
    Moja galeria
    Fajne zdjęcia, w tym roku pogoda naprawdę dopisała.

---------- Post dodany o 11:20 ---------- Poprzedni post był o 11:13 ----------

Cytat Zamieszczone przez gulasz Zobacz posta
    nie wiem czy jakby była z kimś w górach - uratowaloby ją to od śmierci, ale chodzenie po górach samemu to nadal dla mnie za duże ryzyko
    Na wspin to rzeczywiście bym nie wybrał się sam. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez samotnych wyjść "szlakowe", szczególnie na świt gdzieś w Tatrach...
    Pozdrawiam, Tomasz
    http://www.tomaszworek.com/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lisiajamka1
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    416
    Moja galeria
    Jest na co popatrzeć - piękne zdjęcia

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    seria z tego postu niemal w całości zrobiła na mnie mega wrażenie, zwłaszcza 646-650...
    Najfajniejsze widoki zwykle zaczynają się tam gdzie kończą się szlaki...
    ...
    Trudno teraz powiedzieć, jeśli nie zginiesz na miejscu to większe szanse jak ktoś jest z Tobą, przy wspinaczce dochodzi czyjaś asekuracja. Z drugiej strony jak twierdziła idąc samemu bardziej się można skupić na ty co się robi (wywiad http://www.tatry.przejscia.pl/pl/node/1410 ). Potrafiła w środku zimy wyjść w Tatry na kilka dni nie schodząc w międzyczasie do cywilizacji, łącznie ze schroniskami.
    Może się jeszcze coś dowiemy. Znaleziono ją po kilku dniach poszukiwań dzięki temu, że jakiś taternik przypadkiem znalazł ją na zdjęciach (zdaje się, że uwiecznił nawet w moment wypadku), które tego dnia robił w okolicy.

Jeszcze kilka fotek z powrotu Dolina Wielicką
    658. Długi Staw
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Wysoka7olek.JPG
Wyświetleń:	562
Rozmiar:	873,0 KB
ID:	156485
    659.

Nazwa:	Wysoka7olek-2.JPG
Wyświetleń:	570
Rozmiar:	1.006,1 KB
ID:	156486
    660. Wyżni Wielicki Ogród

Nazwa:	Wysoka7olek-3.JPG
Wyświetleń:	566
Rozmiar:	975,9 KB
ID:	156487
    661. Wielicki Ogród

Nazwa:	Wysoka7olek-4.JPG
Wyświetleń:	565
Rozmiar:	1.005,3 KB
ID:	156488
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Zastanawiałem się wczoraj wyłażąc na "górkę" czy gdzieś po zachodnich Taterkach nie łaziłeś
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Ładnie tam, fajnie łazikujesz i ładne widoczki dzięki temu nam serwujesz.

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robtor Zobacz posta
    Zastanawiałem się wczoraj wyłażąc na "górkę" czy gdzieś po zachodnich Taterkach nie łaziłeś
    Trochę korciło ale odłożyłem na później, trochę problem z czasem, pogoda ostatnio nie rozpieszcza a i w końcu może nogę uda się doleczyć.
    Myślałem o przyszłym weekendzie lub jego okolicach ale jak na razie prognozy nie wróżą niczego dobrego. W każdym razie kupiłem czołówkę w ramach przygotowań do coraz krótszego dnia
    Z Zachodnich poza Pasmem Rohaczy mam ochotę na Tomanowy-Smreczyński-Kamienistą, może też Liptowskie Kopy, miejmy nadzieję, że październik/listopad ładne będą . Z Wysokich został Koprowy i Krywań. W zimie chętnie Rysy od słowackiej strony, może Bielskie, ale zobaczy się jak zima będzie, oby lepsza od poprzedniej
    Szwarc, mydło i powidło

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    ech piękne plany
    mnie póki co same Czerwone Wierchy frajdę sprawią - mam nadzieje że w październiku uda się jeszcze wyskoczyć w Tatry
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

Uprawnienia umieszczania postów