Nie o to chodzi, byle nie popaść w skrzywienie czarno białe. A'propos Na świat obrazu zdjęciem tygodnia też czarno-białe Maćkanr1 czy to nie nasz kolega z oly club Przepraszam, nie znam dobrze wszystkich klubowiczów. Jeżeli to ten , o którym myślę, to GRATULACJE. Bardo ładna konwersja do cz.b.
---------- Post dodany o 10:16 ---------- Poprzedni post był o 10:11 ----------
Witam
Gratk!i za zdjecie tygodnia na Swiat Obrazu. Bardo ładna konwersja do cz.b.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
O, miło.
Dzięki wielkie.
BTW w jakiś 98% przypadków w momencie wciskania spustu migawki jestem świadomy czy kadr docelowo będzie kolorowy czy czarno biały. I nie chodzi o poczucie się artystą (nigdy nie miałem takich aspiracji), ale o to czy kolor coś wnosi, czy przeszkadza, czy jest obojętny. Przynajmniej tak jest w moim przypadku...
gratulacje dla laureatów i wyróżnionych
O! zostalem wyróżniony... Bardzo mi przyjemnie... Dziękuje jury. A co do koloru to u mnie nie da rady bo to z filmu B&W.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
marudom mówimy zdecydowane nie :P
tak jak pisze Aga - co miesiąc powstaje wątek, w którym można zamieszczać zdjęcie z danego miesiąca.
więc jeśli coś Cię zainteresuje i spodoba się to wrzucaj do wątku - wszak każdy ma takie prawo![]()
zdjęcia są różne i kolorowe i BW
a co wygrywa - to zasługa jury , które jakby nie było też się nieco modyfikuje z miesiąca na miesiąc...
więc nie narzekać tylko zgłaszać - co by było większe urozmaicenie
choć IMO i tak jest w czym wybierać i wybór niejednokrotnie jest mega trudny
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gratuluję !
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro