Dziękuję za reanimowanie wspomnień. Nabiegałeś się po kanonie robiąc te ujęcia ,szacunek za kadry i za serce w włożone w wyprodukowanie tych zdjęć.
Dziękuję za reanimowanie wspomnień. Nabiegałeś się po kanonie robiąc te ujęcia ,szacunek za kadry i za serce w włożone w wyprodukowanie tych zdjęć.
Wątek bardzo ciekawy. Zdjęcia podobają mi się jeszcze bardziej. Pozdrówka![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe słowa![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ja również dziękuję za zdjęcia! Bardzo fajnie się ogląda![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Świetna relacja z tak malowniczego miejsca, fantastyczne kolory. Kadry rewelacja.
Gratuluję i pozdrawiam.
Zdjecia z kanionu wydają mi sie być różówo fioletowe i zastanawiam się czy to wina balansu bieli, mojego monitora, rzeczywistej barwy czy słońca, skoro niewiele później było już ciemno, jak pisałeś. I z niektórych kadrów mógłbyś zrobić z 15 równie dobrych
Świetna robota!
Zdjęcia przed zachodem to te z początku wątku - Kanion Marmurowy. Góry mają sporo zabarwienia fioletowo-różowego, barwa intensyfikuje się przed zachodem słońca. Pierwsze (później na szczęście się poprawiło) z Wielkiego Kanionu robione były rano po deszczu i pod słońce, było przy nich sporo grzebane aby w ogóle było coś widać i jest tu faktycznie czasem za dużo fioletu, podobnie w niektórych zbliżeniach z dna kanionu. Generalnie niektóre warstwy geologiczne mają intensywną pomarańczową i fioletową barwę, szczególnie było to widać wcześnie rano i wieczorem.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Pozazdrościć w dobrym tego słowa znaczeniu
i tu również dotarłam - i zostawię dwa zdania komentarza
przepiękne ujęcia, naprawdę zazdroszczę wyprawy![]()
choć foty pokazują że nie próżnowałeś - i naprawdę chyba oczy na zapałki a wyjazd pod hasłem nie spać zwiedzać
super - i jeszcze raz gratuluję![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Cieszę się, że Ci się podobało. Faktycznie oczy na zapałki ale warto było. Zawsze marzyłem aby zobaczyć Wielki Kanon i nie wierzyłem, że to kiedyś nastąpi. Chciałoby by się tam wrócić na dłużej, jest tam jeszcze wiele do zobaczenia, choć raczej się to już nie zdarzy
. Ostatnie wyjazdy z pracy takie, że nawet aparatu nie wyciągnąłem (pogoda), mam nadzieję, że na następnym będzie lepiej.
Marzyłem o Wielkim Kanionie, na drugim miejscu była Nowa Zelandia. Ktoś jeszcze chętny .... może jakiś mały zlocik zrobimy .....![]()